3 hafta kaldı.Zoro'nun yokluğuna alıştım artık.
Yalnız şu avatar işin çok sıkıntı ya.
Düzelecek mi bu yoksa sürekli mi? :/

3 hafta kaldı.Zoro'nun yokluğuna alıştım artık.
Yalnız şu avatar işin çok sıkıntı ya.
Düzelecek mi bu yoksa sürekli mi? :/
O avatar sendin, sen o avatardın. Olmuyor böyle. Senin için Luffy'nin kazanmasını istiyorum.3 hafta kaldı.Bir de bir daha ki avatarımı hiç kullanmamak üzerine iddiaya da girdim. Ama Luffy yenerse, o kısmını tutmayacağım. Zehahahha
Heyt beeaa!.. Sağol varol dosto.O avatar sendin, sen o avatardın. Olmuyor böyle. Senin için Luffy'nin kazanmasını istiyorum.![]()
Sen de sağ ol.Heyt beeaa!.. Sağol varol dosto.![]()
2. bir dövüşte Luffy kan alacaktır. Oda ittirmeden duramıyor ana karakterini. Olmayacak gibi duruyor zaten. Dövüş bence de bitti, herhangi bir dövüş olsa ben kendimce 2. bir dövüş olarak değerlendireceğim.Ya luffy kaybetti bunun ikinci turu mu olur.
İkinci tur nasıl olur araya bir olay girer sonra devam dövüşürler ama adam net olarak kaçtı. E.oda şaka gibi birde brulee yi koymuş oraya bildiğin al kaç demiş.
Lucci gibi dövüş olsun eyvallah kaptanımızın arkasında dururuz ama böyle kaçma saçmalıkları olunca insan soğuyor. Luffy kaçmak zorundaydı yoksa ölürdü. Benim kızdığım şey dövüşmeden atar gider yapması.
Bence 2. Bir dövüş olmamalı yoksa iyice fiyasko olur. Bu dövüşü sağ kolun gücünü göstermek için yaptırmış gibi gösterirse en azından mantıklı olur.
Yani evet croco da olduğu gibi adamlar 3 farklı dövüş yaptı bana göre 2-1 croco önde2. bir dövüşte Luffy kan alacaktır. Oda ittirmeden duramıyor ana karakterini. Olmayacak gibi duruyor zaten. Dövüş bence de bitti, herhangi bir dövüş olsa ben kendimce 2. bir dövüş olarak değerlendireceğim.
Parantez içini nasıl hallediyoruz hiçbirşey yazmadım şu ana kadar oraya bu bir ilk olacak.Koy bakalım şu pembe kuşu.
ahhahah Katakuri sama bir gün her dof fanı Katakuri sama diyecek.Parantez içini nasıl hallediyoruz hiçbirşey yazmadım şu ana kadar oraya bu bir ilk olacak.Gelecek ayın yirmisine kadar kalsın bakalım avatar. Edit : Tamam buldum sorun kalmadı.