Bir atasözü der ki: Yıkık duvara güvenme üstüne uçar. El oğluna güvenme ağzına .....! Aynı o durum şuan yaktım sizi yaktım ki ne yaktım.
Ayarlarız acele etmeyin.
Hahaha ayarlarız bir şeyler acele etmeyin o kadar
Yaktım seni Selim. Komplo falan dinlemeyecem hiçSonra gelip tutarsız derler.
Ben Lufy sağ kolları alır diyorum, doğal olarak onu gömeceğim. Tmm dur Dof olmaz ama şu olsun. Op'de çıkan bölümü çok öveceğim. Oda'yı da övme başlığında öveceğim. Üstüne Fuji'ye de 1 hafta konularda, gerçek amiral muamelesi yapacağım.
@Sir Crocodile ile nelere girmiştim. Komplo kurmuşlar resmen. Gaza gelip söylemişim. 1 hafta avatar ve parantez içi de sana söz vermişim.
Neyse kimle iddiaya girdiysem onlar hatırlasın beni bulsunlar.
Ayarlarız acele etmeyin.
Hahah böyle tuzağa düşülür mü be. Siz bu oyuna gelecektiniz he. Ayarlarım yakın zamanda bir şeyler.Mesele iddianın uygulanması değil, sonucun herkesin içine sinmesi. Bu iddianın açılma sebebi 'Geleceğe kim karar verecek' adlı versus başlIğıydı ve ortada henüz karar verilmiş bir şey yok; Luffy de vazgeçmiş değil, yenilmiş hiç değil bana göre. Ama iddiayı uygulayacağız, açan ısrar ediyorsa. Luffy Kata'yı yenerse ama, hakkımı helal etmiyorum.
@Sir Crocodile parantez içimi alayım ben hacı.
@justahuman resmi bulamazsan yardımcı olurum, içimi soğutacaksın az da olsa ciğerim.