İddia?Luffy'nin yenilmeyeceği kesin. Onun dışında vs'leri bitmeyebilir. Vs bitecekse eğer kesin Luffy yenecektir.
Bilmem birileri seçenek sunabilir.İddia?
Ben de Luffy yener deneme rağmen kabul edersen 1haftalığına Zoro>Luffy Gerçek KK Zoro yazabilirsin.Bilmem birileri seçenek sunabilir.
Kabul ederim.Ben de Luffy yener deneme rağmen kabul edersen 1haftalığına Zoro>Luffy Gerçek KK Zoro yazabilirsin.
Bana yok mu ceza? İyiyim yine.Kabul ederim.
Yok. Bizim taraftasın di mi? O zaman gerek yok. Biz kazanacağız çünkü. Ya da kimse kazanmayacak.Bana yok mu ceza? İyiyim yine.
Aynen sizin taraftayım. Bence bütün iddialar yatacak :/Yok. Bizim taraftasın di mi? O zaman gerek yok. Biz kazanacağız çünkü. Ya da kimse kazanmayacak.
O kadar eminsen hem ismini değiştirecen hemde bir daha Luffy görseli bulundurmayacaksın avatarında :SYok. Bizim taraftasın di mi? O zaman gerek yok. Biz kazanacağız çünkü. Ya da kimse kazanmayacak.
Sen gerçekten Luffy fanı mısın? Gitmişsin bir de Kata'ya oy atmışsın. Tamam o kadar eminim. Kabul ediyorum. Aksi olursa kendine Luffy fanı demeyeceksin ama? Celal kurban iyi düşün.O kadar eminsen hem ismini değiştirecen hemde bir daha Luffy görseli bulundurmayacaksın avatarında :S
Hatta ismin ''kata baba'' olacak 1 yıl.