AhhahaBu video olacak olayların özeti gibi ya resmen. Çoçuk diğer çoçuğa lafla sataşıp, dövüyor ama en son ağlayıp annemi çağır ühühühü diyor. Luffy de böyle Kata'ya annesini çağırtacak.
AhhahaBu video olacak olayların özeti gibi ya resmen. Çoçuk diğer çoçuğa lafla sataşıp, dövüyor ama en son ağlayıp annemi çağır ühühühü diyor. Luffy de böyle Kata'ya annesini çağırtacak.
İnşallah Jinbei ölür, Luffy de duyar Kata'yı harcar. Ne güzel duygusal, epik bölüm olur.big mom'ın ölmesi?
Anketi öylesine koymuştum, hala katılabilirsin.Ee anket dün kapanmış. Biraz daha uzatin süreyi bende katılmak istiyom.
Hahaha. Nerden buldun, bu bir işaret.Bu video olacak olayların özeti gibi ya resmen. Çoçuk diğer çoçuğa lafla sataşıp, dövüyor ama en son ağlayıp annemi çağır ühühühü diyor. Luffy de böyle Kata'ya annesini çağırtacak.
Çocuk bi taşla 2 headshot atıyor. Luffy de yapabilir bunuBu video olacak olayların özeti gibi ya resmen. Çoçuk diğer çoçuğa lafla sataşıp, dövüyor ama en son ağlayıp annemi çağır ühühühü diyor. Luffy de böyle Kata'ya annesini çağırtacak.
Ne Katası la.Sende Kata deme sakın.
Anketi öylesine koymuştum, hala katılabilirsin.
ben geçemez diyorum iddia olarak ben kazanırsam kerimcan durmaz yapacaksın profil fotoğrafını.Varmı benle iddaaya girmek isteyen Ben Luffy içinden geçer diyorum, ölümüne gireririz.
Kaç gün durcak ben kazanırsam sen napcan peki.ben geçemez diyorum iddia olarak ben kazanırsam kerimcan durmaz yapacaksın profil fotoğrafını.
2 ay ne yapacağımı sen söyle.Kaç gün durcak ben kazanırsam sen napcan peki.