İlla Bilale anlatır gibi bu dövüş için yazdım diye parantez mi açmam gerekiyor anlaman için?Boş yapma mı, tamam haklısın can, Luffy yenilmez
İlla Bilale anlatır gibi bu dövüş için yazdım diye parantez mi açmam gerekiyor anlaman için?Boş yapma mı, tamam haklısın can, Luffy yenilmez
Yakalar yakalamasına ona birşey demiyorum ama tek yemez. Luffy okadar sopa yedi hatta yediği dayağın hatti hesabı yok şimdi bunlarda bir iki tanesini sanji yese direk yerde mi kalacak ? Abisi tek yedi diye sanji de tek yer algısı var ona ithafen öyle dedim puppet reis.Sen şimdi ciddi ciddi, geleceği görebilen, g4 piton luffye vuran katanın, jelibon atmak yerine ciddi ciddi sanjiye girse kada parçasından yakalayamayacağını mı.düşünüyorsun?
Ezik ya, tamam dedik, sistemi bir aç kapat kendine gelİlla Bilale anlatır gibi bu dövüş için yazdım diye parantez mi açmam gerekiyor anlaman için?
Tek yemez canım, fazla da sürmez yalnız. Kesici saldırıları çok tehlikeli Katanın. Luffy başlarda g4ün verdiği tanklıkla dayanırken sonlara doğru mantranın verdiği görü ile.kaçmaya başladı. Sanji olsa patates gibi oyardı Katakuri. Sanjide, g4 Luffyi inim inim inleten saldırılara dayanacak vücut yok, doflamingonun algılayamadığı kadar hızlı g4 kadar da fiziksel olarak hızlı olduğunu sanmıyorum. Gerçekten uzun sürmez rus salatası yapması.Yakalar yakalamasına ona birşey demiyorum ama tek yemez. Luffy okadar sopa yedi hatta yediği dayağın hatti hesabı yok şimdi bunlarda bir iki tanesini sanji yese direk yerde mi kalacak ? Abisi tek yedi diye sanji de tek yer algısı var ona ithafen öyle dedim puppet reis.