1 ay Zoro gömersen girerim iddaya senle.Ama işte Smoker da gerçek iddia riskini göze alacak heyecan yok. İddianın gerektirdiği riske girmezse eğlenceli olmaz. Kalsın o yüzden.
1 ay Zoro gömersen girerim iddaya senle.Ama işte Smoker da gerçek iddia riskini göze alacak heyecan yok. İddianın gerektirdiği riske girmezse eğlenceli olmaz. Kalsın o yüzden.
Katılıyorum.Bence iddiasına güvense her türlü girer. Ama guvenemiyor.
Tamam.Bahsin nereye ise tam tersine yaz beni.İstersen avatar parantez içini de katabiliriz.Bana koymazKatılıyorum.
@Eustass Captain Kidd Varım. Sende 1 ay Zoro öveceksin.
Biz de sana seçenek sunabiliriz Smoker eşitlik olabilir sonuçta. Ayrıca biz de Luffy'e güveniyoruz ama Oda saçmalayabilir. Bizim açımızdan da düşün.
Ben diyorum ki Luffy ve Kata dövüşü devam ederse Luffy yenilmez. Tam anlamıyla üstün gelir mi bilmiyorum da iddiaya otursun diye Luffy diyorum. Sende Kata alır diyorsun o hâlde. @Smoker İddia yazma işi sende.Tamam.Bahsin nereye ise tam tersine yaz beni.İstersen avatar parantez içini de katabiliriz.Bana koymaz
Kabuldür.Avatat ve parantez içine ne diyorsun.Ben diyorum ki Luffy ve Kata dövüşü devam ederse Luffy yenilmez. Tam anlamıyla üstün gelir mi bilmiyorum da iddiaya otursun diye Luffy diyorum. Sende Kata alır diyorsun o hâlde. @Smoker İddia yazma işi sende.
Oda bu adamı yendirecek, buna giderek emin olmaya başladım. Yine de her zaman için düşük ihtimali desteklerim. Kaybetme ihtimalimin yüksek olduğu bir iddia için her şeyimi ortaya koymam.Biz de sana seçenek sunabiliriz Smoker eşitlik olabilir sonuçta. Ayrıca biz de Luffy'e güveniyoruz ama Oda saçmalayabilir. Bizim açımızdan da düşün.
İstediğin gibi olsun.Kabuldür.Avatat ve parantez içine ne diyorsun.