Hiç gitmez. Kuma Nikyu Nikyu ile özdeşleşmiş adeta.Zamanın da burgess nikyu nikyu no mi yi yiyecek diye teoriler vardı.
Hiç gitmez. Kuma Nikyu Nikyu ile özdeşleşmiş adeta.Zamanın da burgess nikyu nikyu no mi yi yiyecek diye teoriler vardı.
Kaido'nun meyvesi bir işe yarasa alırdı kesin ama görünene göre Ejder formu işlevsiz. Kaido meyvesiz daha iyi.Bakacağız artık![]()
Karasakal da ölümsüz olmak ister benim kafadan.Hapiste ölümsüzlük işe yaramaz o yüzden bayrağı devrettim.Naaan nasıl Doffycisin. Yar etmemen lazım. Hoo heeey kendine gel.![]()
Uzaktan saldırılar ve elemental saldırılarda muazzam bir meyve ancak yakın dövüşte saçmalıyor biraz. Teach de isterse ilk iki sebep yüzünden isteyebilir zaten. Ama arc sonu gelir mi ondan bile emin değilim artık. Bu arada meyvesiz hali bence de daha iyiKaido'nun meyvesi bir işe yarasa alırdı kesin ama görünene göre Ejder formu işlevsiz. Kaido meyvesiz daha iyi.
Çimdikliyeyim mi seni. Ya da başından aşağı kova su dökeyim falan mı istersin.Karasakal da ölümsüz olmak ister benim kafadan.Hapiste ölümsüzlük işe yaramaz o yüzden bayrağı devrettim.