Yok o poseidon'un yerini söylüyormuş. Robin söylüyordu balık adam adasında.Skypiadaki posedionun arabastadaki plutonun yerini söylüyordu. yanlış hatırlamıyorsam frankyde plutonun planlarını yaktı.
bildiğim kadarıyla franky antik silahın planlarını değil o ortaya çıkarsa diye ona karşı hazırlanmış bir silahın planlarıydıteşekkürler çok ii olmuş güncellersek 3 antik silahtan bahsedildi 1 franky yaktı 2. deniz kızı prenses 3. yü bilmiom açıkcası.
Benim bildigim Alabasta da Pluton nun yeri yaziyordu ve bu antik silah bir gemi. Eger birileri antik silahlarin yerini Kitabeler sayrsinde ögrenirse diye marangozlar birligi dairesi baskanlari nesilden nesile plutonun planlarini aktardilar.bildiğim kadarıyla franky antik silahın planlarını değil o ortaya çıkarsa diye ona karşı hazırlanmış bir silahın planlarıydı
eğer pluton öğrenilip açığa çıkarsa diye ona karşı bir silahın planları onlar zaten pluton yapılmış bir halde saklanıyor(sanırım)Benim bildigim Alabasta da Pluton nun yeri yaziyordu ve bu antik silah bir gemi. Eger birileri antik silahlarin yerini Kitabeler sayrsinde ögrenirse diye marangozlar birligi dairesi baskanlari nesilden nesile plutonun planlarini aktardilar.
Franky yakarken planların üstünde Pluton yazmıyor mu?eğer pluton öğrenilip açığa çıkarsa diye ona karşı bir silahın planları onlar zaten pluton yapılmış bir halde saklanıyor(sanırım)
evet yazıyormuşFranky yakarken planların üstünde Pluton yazmıyor mu?
Çok iddialı bir yorum olmuş.Ben bu karanlık çağı yami yami meyvesinin önceki kullanıcısı yüzünden adlandırıldığını düşünüyorum.