Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Karakter Bulma Etkinliği

Konu

• Devam etsin

Kullanılan: 49 52.1%
  • Kilit yesin

Kullanılan: 8 8.5%
  • Umrumda değil

Kullanılan: 22 23.4%
  • Hangi konu?

Kullanılan: 15 16.0%

• Kullanılan toplam oy
    94
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar basitmiş ki bunu düşündümde dedim yahu Luffy bunu niye dövsün kendi halinde bi manyak dövse sabo döverdi .Yanıltmaçlı ipucu veriyorsun yani
Tam Luffy'nin sevmeyeceği bir karaktere sahip ve de Luffy'nin tanımadığı bir karakter. Kutsal ejder tabirinin teğet geçtiğini, Luffy'nin akrabası tabirinin teğet geçtiğini, Sabo üzerinden yürümen gerektiğini, bulunduğu Arcı bile söyledim daha ne diyim :/

1 2 kişi şikayet etti diye kurallar düzenlenmez. Tüm forum oynuyor nerdeyse. :)

Senin de suçun yok tabi konuyu açan arkadaşımız sana lafım yok.
Bir iki kişi şikâyet etti diye kuralları değiştirmedim, 500 sayfadır oyunda bulunan bir takım tecrübeli kişilerin tavsiyesi üzerine sadece bir kuralı değiştirme gereği duydum. Köklü bir değişiklik yok. İkazda hatırlatılan kurallardan bahsediyorsan da, onlar hatırlatmak adınaydı. Ondan sonra yapılan tavsiye üzerine 3. kuralda küçük bir değişikliğe gittim.

Daha önceden de bahsettiğim gibi, etkinlikte beğenilmeyen, şöyle olsa daha iyi olurdu şeklinde tavsiyeler olursa, konunun eğlence yapısını iyileştirmek adına yeni düzenlemeler de getirebiliriz. 500 sayfalık konu neticesinde, çoğunuz benden daha çok oynamışsınızdır, neyin eksik neyin fazla olduğunu da tecrübe etmişsinizdir diye düşünüyorum. O bakımdan, tavsiyeleriniz hepimiz adına yararlı olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık