Karakter kız mı?
Olabilir. Monotonluktan kurtulur konu. Ama ben çok manga bilmiyorum :/Hazır etkinlik durgunlaşmışken fırsattan istifade şöyle bir sual edeyim size; 550 küsür sayfadır OP karakterleri sorduk, bundan sonra da diğer tüm serilerden, umumi bir karakter bulma etkinliği yapsak nasıl olur? Ona göre bir kaç kural daha ekleriz. Temelde şöyle olacak; Filan kişi hangi seriden karakter seçtiğini söyleyecek. Örn; Ben Naruto'dan Jiraiya karakterini seçtim, soru soracak kişi bensem şu şekilde sorarım; " Naruto'dan soruyorum ". Sorular da o minvalde olacak. Popüler serilerden olmasına dikkat edeceğiz.
2. bir öneri de, bir gün boyunca 3-5 popüler seriden anket yaparız, en çok oy alan seriden 1 gün boyunca karakter sorarız. Nasıl olur?
Bunun için anket açıcam. Çoğunluğun oyuna göre belirleyeceğiz olayları. Hem çok seri bilmeyenler de bu vesileyle yeni serilerle tanışmış olurlar. Hadi hayırlısı.Olabilir. Monotonluktan kurtulur konu. Ama ben çok manga bilmiyorum :/
Çok iyi fikir. Bi türevi aklıma gelmişti de bu çok daha iyisi.Hazır etkinlik durgunlaşmışken fırsattan istifade şöyle bir sual edeyim size; 550 küsür sayfadır OP karakterleri sorduk, bundan sonra da diğer tüm serilerden, umumi bir karakter bulma etkinliği yapsak nasıl olur? Ona göre bir kaç kural daha ekleriz. Temelde şöyle olacak; Filan kişi hangi seriden karakter seçtiğini söyleyecek. Örn; Ben Naruto'dan Jiraiya karakterini seçtim, soru soracak kişi bensem şu şekilde sorarım; " Naruto'dan soruyorum ". Sorular da o minvalde olacak. Popüler serilerden olmasına dikkat edeceğiz.
2. bir öneri de, bir gün boyunca 3-5 popüler seriden anket yaparız, en çok oy alan seriden 1 gün boyunca karakter sorarız. Nasıl olur?
Ben de bu yüzden yeni seriler ekleyelim dedim. Sadece Op'u masaya yatırdık, 500 sayfa buralara geldi. Farklı serileri de anketlerle belirleyeceğiz zaten, belli vakitlerde değişecek seriler veya herkes kendine göre seri seçip ona binaen karater sorabilir.Bu başka serileri ekleme olayı benim de aklıma geldi hatta önermeyi de düşündüm ama vazgeçtim. Sonuçta OP forumu olduğu için ilgi azalır başka serilere muhtemelen. Ki konu yavaş yavaş değerini kaybediyor...
Bana çok farketmez. Arada girip cevabı bulup çıkıyorum zatenBen de bu yüzden yeni seriler ekleyelim dedim. Sadece Op'u masaya yatırdık, 500 sayfa buralara geldi. Farklı serileri de anketlerle belirleyeceğiz zaten, belli vakitlerde değişecek seriler veya herkes kendine göre seri seçip ona binaen karater sorabilir.

Ego 100000%.Bana çok farketmez. Arada girip cevabı bulup çıkıyorum zaten![]()
Reyiz inan hiç egolu biri değilimdir. Takılıyorum sadeceEgo 100000%.
Dalga geçiyorum.