Silver 22 Ağu 2020 #4,542 Buldum evet o. Violet çok yakındı. Kenny bildi başka karakter kalmadı. Ahahaha Aiden.
Monkey D. Luffy 22 Ağu 2020 #4,543 Violet dedi ki: Master of the monsters mı ? Genişletmek için tıkla ... KArdeş :/ Kenny McCormick dedi ki: master of waters Genişletmek için tıkla ... Doğru
Violet dedi ki: Master of the monsters mı ? Genişletmek için tıkla ... KArdeş :/ Kenny McCormick dedi ki: master of waters Genişletmek için tıkla ... Doğru
Monkey D. Luffy 22 Ağu 2020 #4,546 Aokiji'nin dondurduğu deniz kralı ya. Herkesin aklına gelir sanmıştım. İlginç kimsenin hatırlamaması. Arc da long ring long land arc olarak geçiyor. Water 7 öncesi.
Aokiji'nin dondurduğu deniz kralı ya. Herkesin aklına gelir sanmıştım. İlginç kimsenin hatırlamaması. Arc da long ring long land arc olarak geçiyor. Water 7 öncesi.
Aiden 22 Ağu 2020 #4,547 Kenny McCormick dedi ki: @Aiden sorsun ben @Mirage ile 1v1 atacağım çünkü. Genişletmek için tıkla ... soruyim basitinden. çağiriyim mi mmirajı :d
Kenny McCormick dedi ki: @Aiden sorsun ben @Mirage ile 1v1 atacağım çünkü. Genişletmek için tıkla ... soruyim basitinden. çağiriyim mi mmirajı :d
Kenny 22 Ağu 2020 #4,548 Aiden dedi ki: soruyim basitinden. çağiriyim mi mmirajı :d Genişletmek için tıkla ... Çağır hızlıca tek atalım. :s
Aiden dedi ki: soruyim basitinden. çağiriyim mi mmirajı :d Genişletmek için tıkla ... Çağır hızlıca tek atalım. :s
Aiden 22 Ağu 2020 #4,549 Kenny McCormick dedi ki: Çağır hızlıca tek atalım. :s Genişletmek için tıkla ... çağırdım geliyo du