Kaido_93 17 Ağu 2020 #1,161 Devraldım ama bir şeyler yemem lazım. İsterseniz sonra devam edelim beyler. Ne dersiniz? Hem biraz dinlenmiş oluruz.
Devraldım ama bir şeyler yemem lazım. İsterseniz sonra devam edelim beyler. Ne dersiniz? Hem biraz dinlenmiş oluruz.
FallAsleep 17 Ağu 2020 #1,163 O değilde baya bilmediğim karakter varmış bir ara yeniden okuyup izlemem lazım.
ReaperDuke 17 Ağu 2020 #1,165 Euron Greyjoy dedi ki: Ne alaka? Genişletmek için tıkla ... Theonmuş ya karıştırdım
Kaido_93 17 Ağu 2020 #1,166 Montana dedi ki: İnsan mı? Genişletmek için tıkla ... ekmek dedi ki: Meyvesi var mı ? @Kaido_93 Genişletmek için tıkla ... Evet. Hayır. Burada bırakalım bence. Yarım saate devam ederiz
Montana dedi ki: İnsan mı? Genişletmek için tıkla ... ekmek dedi ki: Meyvesi var mı ? @Kaido_93 Genişletmek için tıkla ... Evet. Hayır. Burada bırakalım bence. Yarım saate devam ederiz
Kaido_93 17 Ağu 2020 #1,167 Geldim. Beklettiğim için çok özür dilerim arkadaşlar. Kaldığımız yerden devam edebiliriz. İnsan ve meyvesiz dedikten sonra soruları alabilirim
Geldim. Beklettiğim için çok özür dilerim arkadaşlar. Kaldığımız yerden devam edebiliriz. İnsan ve meyvesiz dedikten sonra soruları alabilirim