Kaido 10 dakika geç gelseydi Jack diye biri olmayacaktı. :/
Jack için çok normal değil mi bu? Adamın özelliği inmemek. Neko ilk çıktığında bunu alıp yerden yere vurdu. Jack hep dövüşe başlarken bi darbe alıyor.
Ashura ve köpeğin kısa süre dövüştüğünü, berabere göründüklerini gördük. Ve manga one piece olduğu için önemsiz olabilir ama köpeğin bi uzuvu eksikti.
Jack kediyle 12 saat dövüşüyor. Sonra kedi gidip 12 saat uyurken jack köpekle savaşıyor. Kedi geri gelince yine denk dövüşüyorlar.
Yorgunluk, yaralanmak falan performansını düşürmüyor adamın. Bişey olmazdı kaido gelmeseydi. Normal dağ banditi beklerken rakibi kendisiyle 1-2 gün dövüşebilecek bi seviyede çıktı o kadar.
Ashura jack’ten güçlü olsa tek bacaklı köpekle denkmiş gibi gösterilmezdi.
Seviye olarak yc 3 mü oluyorlar hiç emin değilim açıkçası. Jack ve cracker dövüşse ne olur kestiremiyorum çünkü. Eşit dövüşseler jack günlerce aynı seviyede dövüşen biri olduğu için jack kazanır. O yüzden ben kaido’nun adamlarını diğer komutanlardan daha az seviyede dövüşen ama kondisyonu daha yüksek karakterler olarak görüyorum şahsen. İlk 10 saat falan jack daha çok yara alır ama dövüş ilerledikçe daha üstün kalır diye tahmin ediyorum.
Yani kızıl kınlar başka yc3’le dövüşse üstün taraf karşısı olur. Jack’le ise denk dövüşürler ama jack yorulmadığından eninde sonunda kazanır. Kedi ve köpeğin durumunun bu olduğu zaten belliydi. Ashura da köpek seviyesindeyse o da böyledir.
Sulong’lar en az sağ koldu diye tahmin ediyorum. Ashura da jack gücünde dövüşebilir ama dayanıklılıkta falan daha geridedir.