Aynen önce biri sonra diğeri olacak şekilde görüşünü merak ettimLuffy vs Zoro/Sanji'yi mi soruyorsun?
Şu Wano hele bi bitsin. Herkes alacağı p-upı alsın. Tartışmaları çok merak ediyorumŞu ana kadar gördüklerimizle Luffy Zoro+Sanji'yi çok rahat alır. Beklentimiz ise bu üçlü arasında eski dengenin korunması yönünde. Bu sorunun cevabını bizim tayfa üzerinden anca arc sonu cevaplarınız. Yani belki.
Karşılaşma sırasına göre değişir diye düşünüyorum. Önce Sanji ile karşılaşsa fazla zorlanmadan alacağından Zoro ile tam kapasite dövüşüp kazanabilir. Önce Zoro ile karşılaşırsa, Zoro'yu geçtikten sonra Sanji'ye karşı dermanı kalmaz muhtemelen.Aynen önce biri sonra diğeri olacak şekilde görüşünü merak ettim
Luffy Zoroya tek atar.Karşılaşma sırasına göre değişir diye düşünüyorum. Önce Sanji ile karşılaşsa fazla zorlanmadan alacağından Zoro ile tam kapasite dövüşüp kazanabilir. Önce Zoro ile karşılaşırsa, Zoro'yu geçtikten sonra Sanji'ye karşı dermanı kalmaz muhtemelen.
Düşünsene üzerine gelen G4 görüyor ZoroLuffy Zoroya tek atar.
Yok canım birkaç defa daha vurma fırsatı bulur bence, Zoro güçlüdür tamam da o kadar da değil.Luffy Zoroya tek atar.