Çakra fakiri, bildiği tek jutsu Raikiri. Sharinganı bile torpilden.Kakashi denen ezik? Sebebini merak ettim.
Çakra fakiri, bildiği tek jutsu Raikiri. Sharinganı bile torpilden.Kakashi denen ezik? Sebebini merak ettim.
Darui'nin bölüğündeki ninjalarla savaşıyorlardı işte. Kimin mühürlediğini tam hatırlayamadım, ama onlar değildi.@Dr. Hiluluk
Bu Kakuzunun edosunu ismi bilmediğim 2 chunin tek başlarına mi alıyordu? Bu Shika ve Asuma ile savaşan chuninler?
Tenten tek maskeyi çok rahat kırıyor. Öyle mi oluyordu mangada da?Darui'nin bölüğündeki ninjalarla savaşıyorlardı işte. Kimin mühürlediğini tam hatırlayamadım, ama onlar değildi.
Hatırlamıyom bakmaya da üşendim.Tenten tek maskeyi çok rahat kırıyor. Öyle mi oluyordu mangada da?
Tenten tekini böyle rahat alıyorsa Raikage bunu çok rahat alırHatırlamıyom bakmaya da üşendim.
İyi de bir arc önce Kakashi bir kalbini hile hurda plan programla alabiliyordu anca, kan ayini planıyla aldılar diğer kalpleri de. Diğer iki kalbi de FRS aldı zaten.Özetle edo hallerine bakarak bir çıkarım yapılamaz.Tenten tekini böyle rahat alıyorsa Raikage bunu çok rahat alır
*Haku* :dİyi de bir arc önce Kakashi bir kalbini hile hurda plan programla alabiliyordu anca, kan ayini planıyla aldılar diğer kalpleri de. Diğer iki kalbi de FRS aldı zaten.
Özetle edo hallerine bakarak bir çıkarım yapılamaz.
Hoş beni ipleyen yok ama.
Canlı Haku = Gördüğümüz tek arcda rakiplerine sempati duyup merhamet ediyor.*Haku* :d
Kakashiyi farketmedi adam. Raikageyi anlayasiya kadar hızı ile raikage de alır can.