Level 1 diyor işte oradaki adam.1.ci katta olmayabilir,Yani kairoseki.
Yoğunluk var Luffy denizde yürüyebiliyor ama denizde yüzemiyor belli bir yerden sonra gücünü kaybediyor denizde ama hala uzuyabiliyor kairoseki ile deniz aynı etkili.Çok kafa karıştırıcı bir durum. Deniz iptal etmiyor. Bu luffy, robin ve chopper ın sahnelerinden kesin belli oluyor. ama kairoseki bütün vücutta iptal ediyor. Ace idam edilecekken kılıc boynuna iniyor... Marcoya kairoseki takılınca kizarunun ışınlarını alıyor.. Mr1 e kairoseki takılıyken herifin biri kafaya gecirip kanatıyor.
Tüm bunlar denizle kairosekiyi farklıymıs gibi gösteriyor. Kairosekinin içine kalıcı olarak haki eklenmiş desek(kuja okları misali) sadece dokunulan noktaya etki eder. ama Ace in ve marconun tüm vücuduna etki etmişti... Manyetik alan var desek, smoker o Jutteyi nasıl taşıyor, nasıl dönüşüyor? Bu kairoseki nasıl çalışıyor da tüm vücudu etkiliyor acaba?
Kendi açtıgım konuyu degiştirmiştim ama şimdi tekrar kıllandım..
Hocam aynı etkili ama ekstra birşeyler olmalı kairosekide, cunku deniz meyve gücünü iptal etmiyor ve luffy krakeni yenerken bilincli olarak denizde gear third yapıyor.Yoğunluk var Luffy denizde yürüyebiliyor ama denizde yüzemiyor belli bir yerden sonra gücünü kaybediyor denizde ama hala uzuyabiliyor kairoseki ile deniz aynı etkili.
Luffy Hody ile dövüşürken tam gücümü kullanmıyorum demişti yani su zayıflatıyor ama balon içinde olduğu için suyun altında kalabiliyor, kairoseki olayında da Luffy kairosekiye mahsur kaldığında da zayıflıyor yani denizle aynı etki sadece olay yoğunluğa bakıyor bir kafes içinde Luffy bayılacak duruma gelirken Smoker'ın juttesinde konuşabiliyordu bile ama kendi yaptığı g2 özelliğini kullanamıyordu yani Luffy'nin özelliği kapanmıyor olabilir vücudu öyledir bir de bu olay henüz tam açıklanmadı bu kadar kafa yormak boşa kürek çekmek gibi olur nereye çekersen oraya gelir karışık olması bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor bu kadar büyütülecek bir durum değil.Hocam aynı etkili ama ekstra birşeyler olmalı kairosekide, cunku deniz meyve gücünü iptal etmiyor ve luffy krakeni yenerken bilincli olarak denizde gear third yapıyor.
Ama kairoseki takılı ace gücünü kullanamıyor. Güçsüzlüğünden de değil çünkü idam edilecekken de kılıçlar boynuna iniyor. Yani tüm vucutta iptal ediyor ki böyle oluyor.... Cok karısık bi durum