Anketli konu açmadığım için onu bilmiyorum, değişip değişmediğini.Hmmm eyvallah dostum. Bunu öğrendiğim iyi oldu Şimdi onu değiştirsem bu sefer anket sorusu aynı kalacak
Anketli konu açmadığım için onu bilmiyorum, değişip değişmediğini.Hmmm eyvallah dostum. Bunu öğrendiğim iyi oldu Şimdi onu değiştirsem bu sefer anket sorusu aynı kalacak
''Bir korsan olarak 7 defa yenilgiyi tattı '' diyor. Ayrıca başta yazdım bu durumu1 vs all yaparak kaybettirdiğini de bilgilere eklemiş adam zaten.
Dediğin Kaido bu gücüne son yıllarda kavuşmuş olsa geçerli olabilir benceBu yenilgilerin ne zaman olduğu da önemli. Kaido toyken Garp'a yenilebilir. Ama Kaido zirveyken Garp'ı zımbalar. Bir sürü değişken var
Bundan 20 yıl önce yenildi ise şu anki gücünde değildir Kaido.Dediğin Kaido bu gücüne son yıllarda kavuşmuş olsa geçerli olabilir bence
Orası öyle de yirmi yil önce ile şu anki arasında da uçurumlar kadar fark yoktur. Shanks ı ayırabiliriz diğer Bm ve Whitebeard gençlik yıllarında da fiziksel olarak güçlüydüler. Mangaka fiziksel güç konusunda yonkoları zayıf tutmuyor. Zaten fiziksel gücüyle ön planda olan Kaido nun da meyveli/meyvesiz gençlik yıllarında güçsüz çizeleceğini düşünemiyorumBundan 20 yıl önce yenildi ise şu anki gücünde değildir Kaido.
Yaşı büyük olanlarda bir sıkıntı yok zaten. Dragon ve Shanks'ı bu yüzden ayırdım. Kronolojik olarak bu ikisinin Kaido'yu yenme ihtimali yok. Çünkü Kaido en az 50 yaşında.Orası öyle de yirmi yil önce ile şu anki arasında da uçurumlar kadar fark yoktur. Shanks ı ayırabiliriz diğer Bm ve Whitebeard gençlik yıllarında da fiziksel olarak güçlüydüler. Mangaka fiziksel güç konusunda yonkoları zayıf tutmuyor. Zaten fiziksel gücüyle ön planda olan Kaido nun da meyveli/meyvesiz gençlik yıllarında güçsüz çizeleceğini düşünemiyorum