Adını unuttum korsanın hani filmde tek ayağı tahta olan reisin adı neydi gold D roger zamanında rakibi olan o söylüyordu yanlış hatırlamıyorsam eğer yanlış da hatırlıyor olabilirim ama kendi düşüncem bu ankette en güçlüsü Gold D Roger'dır
Shiki mi?Adını unuttum korsanın hani filmde tek ayağı tahta olan reisin adı neydi gold D roger zamanında rakibi olan o söylüyordu yanlış hatırlamıyorsam eğer yanlış da hatırlıyor olabilirim ama kendi düşüncem bu ankette en güçlüsü Gold D Roger'dır
Shikiden bahsediyosan o alamaz yaAdını unuttum korsanın hani filmde tek ayağı tahta olan reisin adı neydi gold D roger zamanında rakibi olan o söylüyordu yanlış hatırlamıyorsam eğer yanlış da hatırlıyor olabilirim ama kendi düşüncem bu ankette en güçlüsü Gold D Roger'dır
Shiki mi?
evet ondan bahsediyorum da o kaido alır demiyorum o bahsetmişti Roger'ın neden bu kadar güçlü olduğunu onu arkadaşa izah ettimShikiden bahsediyosan o alamaz ya
En güçlü olmasının her şeyi hükmetme gücü olduğu anlamına gelmiyor. Öyle bir şey geçtiğini de hatırlamıyorum. Her şeye hükmetseydi dünyanın hakimi olurdu.Adını unuttum korsanın hani filmde tek ayağı tahta olan reisin adı neydi gold D roger zamanında rakibi olan o söylüyordu yanlış hatırlamıyorsam eğer yanlış da hatırlıyor olabilirim ama kendi düşüncem bu ankette en güçlüsü Gold D Roger'dır
Dragon?Mihawk hariç hepsinin şansı var. Hemen hemen denk karakterlerin birbirini yenme şansı vardır.