Millennium Wizard 29 Eyl 2021 #21 Kimse hasar vermedi %99’unda Kaido.%1’lik hasarı da kendi kendine verdi gökten atlayıp intihar ettiği sıra.
Kimse hasar vermedi %99’unda Kaido.%1’lik hasarı da kendi kendine verdi gökten atlayıp intihar ettiği sıra.
Feitan 29 Eyl 2021 #22 En çok hasar verenler Luffy > Zoro > Kınlar. Yamato net bir hasar vermese de iyi yordu. Bu konuda hepsinden üstündür muhtemelen. Yüzde vereceksek şu anda %70-80 arasındadır diyorum .
En çok hasar verenler Luffy > Zoro > Kınlar. Yamato net bir hasar vermese de iyi yordu. Bu konuda hepsinden üstündür muhtemelen. Yüzde vereceksek şu anda %70-80 arasındadır diyorum .
Miyata Ichiro 29 Eyl 2021 #24 Herifler kınların saldırıları sonucu siz yara bile bırakamayacak kadar zayfısınız dedi yahu.Kınların verdiği adam akıllı bir zarar yok.Yamato'nun da adam akıllı bir hasarını görmedim. 1-Luffy kesinlikle 2-Zoro 3-Law
Herifler kınların saldırıları sonucu siz yara bile bırakamayacak kadar zayfısınız dedi yahu.Kınların verdiği adam akıllı bir zarar yok.Yamato'nun da adam akıllı bir hasarını görmedim. 1-Luffy kesinlikle 2-Zoro 3-Law
Mike 29 Eyl 2021 #25 kaizokuou dedi ki: Gizli İçerik Chopper? Genişletmek için tıkla ... Cavitq11 dedi ki: Kızıl saçlı Kid mi? Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik
kaizokuou dedi ki: Gizli İçerik Chopper? Genişletmek için tıkla ... Cavitq11 dedi ki: Kızıl saçlı Kid mi? Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik
Falcon of Light 29 Eyl 2021 #26 Tek başına Zoro’nun asurası %30 almıştır. Kaido dua etsin Zoro, Luffy gibi haki eğitimi almadı yoksa mevta olmuştu.
Tek başına Zoro’nun asurası %30 almıştır. Kaido dua etsin Zoro, Luffy gibi haki eğitimi almadı yoksa mevta olmuştu.
kaizokuou 29 Eyl 2021 #27 Mike dedi ki: Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Aman reis ne yaptın yav!?!?!?
Eric Cartman 29 Eyl 2021 #28 @Cavitq11 çünkü Luffy'nin yukarı çıkması ile bitiyor baz aldığımız süreç. Hem 15 kişi var max.
loveCook 29 Eyl 2021 #29 Kınlar + Killer+ Kid+ Law % 5 Zoro % 2 Yamato % 3 Luffy % 10 Kaido'nun %20 canı gitmiştir. :/