İyi günler. Çok konuşulan bir bir meseleyi konuya çevirmek istedim.
Önce bir not düşmek istiyorum:
Sizce şu an Kaido'ya verilen hasarın yüzde kaçını kim vermiştir? Yüzdelik oranlar halinde yazmanızı rica ediyorum.
Konuya "En Çok Hasar Verem Üç Kişi Kimdir?" şeklinde anket de ekleyeceğim.
Seçenekler
Kin'emon
Izo
Kawamatsu
Ashura
İnu
Neko
Kiku
Raizo
Denjiro
Luffy
Zoro
Killer
Kid
Law
Yamato
Kaido önce dokuz kızıl kınla dövüşmüş hepsi farklı ölçülerde zarar vermiştir. Ardından Big Mom ve Kaido'ya karşı Luffy, Zoro Kid Killer ve Law beraber savaşmıştır. Zoro ve Law beraber aşağıya inmiş Kid ve Killer Big Mom'ın peşine düşmüştür. Luffy bir süre sonra yenilmiştir. Kaido en son Yamato ile dövüşmüştür.
Önce bir not düşmek istiyorum:
Kınların Kaido'ya saldırmasından Luffy Momo'nun üstünde Kaido'nun yanına uçtuğu ana kadar geçen süre söz konusu. Luffy ile Kaido'nun göğü yarması dahil değil.
Sizce şu an Kaido'ya verilen hasarın yüzde kaçını kim vermiştir? Yüzdelik oranlar halinde yazmanızı rica ediyorum.
Konuya "En Çok Hasar Verem Üç Kişi Kimdir?" şeklinde anket de ekleyeceğim.
Seçenekler
Kin'emon
Izo
Kawamatsu
Ashura
İnu
Neko
Kiku
Raizo
Denjiro
Luffy
Zoro
Killer
Kid
Law
Yamato
Kaido önce dokuz kızıl kınla dövüşmüş hepsi farklı ölçülerde zarar vermiştir. Ardından Big Mom ve Kaido'ya karşı Luffy, Zoro Kid Killer ve Law beraber savaşmıştır. Zoro ve Law beraber aşağıya inmiş Kid ve Killer Big Mom'ın peşine düşmüştür. Luffy bir süre sonra yenilmiştir. Kaido en son Yamato ile dövüşmüştür.