Dövüş stili en iyi Yonko . Estetik haraketler yapıyor. Bm'nin stili hiç iç açan değil, Karasakal vücud yapısından kaybediyor ve Shanks'a geldikde tek kollu ile nasıl savaşabilir hiçbir fikrim yok.
Kaç yıl öncesinin yorumu... Şimdi bizim oğlan vuruyor ağzına ağzına, nereden nereye. :dBu adam şamar yese bile şamar yediğine inanmam.![]()
Şimdi 2 Yonko'nun saldırısını bloklayan Zoro'yu Mihawk nasıl zorlayacak, ilginç olaylar silsilesi...Seride en çok harcananlarda anlık zirveye oturdu. 2gün önce base formuyla tek attığı adama şimdi ultili modla 1000 defa vurdu bir şey olmuyor.
Üstad sOdaya saygılar
Bir ara Zoro'nun Mihawk'ı yenip geldiğini düşünüyordum ben, eğer bu şekilde olmamış ise Mihawk> Yonkou ihtimali çıkıyor. Bakalım olaylar nasıl gerçekleşecek.Şimdi 2 Yonko'nun saldırısını bloklayan Zoro'yu Mihawk nasıl zorlayacak, ilginç olaylar silsilesi...
Olm bi de Zoro çoktan hedefi gerçekleştirmiş oluyormuş, seri sonu Luffy KK olunca " Hadi senin de hayalini gerçekleştirek " diye soran Luffy'e " Ben çoktan DEİKU olduydum ama Sanji üzülmesin diye söylemedim " diyormuş .dBir ara Zoro'nun Mihawk'ı yenip geldiğini düşünüyordum ben, eğer bu şekilde olmamış ise Mihawk> Yonkou ihtimali çıkıyor. Bakalım olaylar nasıl gerçekleşecek.