Yine muazzam bir anewliz daha.Al brom seni kırmam kısa bir Luffy vs Kaido form analiz. Don Krieg'i de keko ile sen isteyince yapmıştım.
Tiç cesur değil salak. Mukaveme yeteneği yok. Wb ve Magellan bunu kanıtı.Teach bundan daha cesurdur.
Evet,her halttan şansa bala kurtulduğu için salaklığına da verilebilir bu yaptığı hareketler. Yinede Kaido'dan daha cesurdur.Tiç cesur değil salak. Mukaveme yeteneği yok. Wb ve Magellan bunu kanıtı.
WB'ye en güçsüz olduğu yerde saldırıp dayak yiyince ben senin oğlunum diyen Teach'in korkaklığını Oden'den dolayı oluşan travma ile kıyaslamak yanlış.Teach bundan daha cesurdur.
Ben Teach korkak değil demiyorum. Kaido daha korkak diyorum. Kaido sırf 20 yıl önce birinden hasar aldı diye nerede kılıç görse altına edecek kıvama gelmiş. O gücüne rağmen bu duruma düşmesi Teach'den daha kötü bence.WB'ye en güçsüz olduğu yerde saldırıp dayak yiyince ben senin oğlunum diyen Teach'in korkaklığını Oden'den dolayı oluşan travma ile kıyaslamak yanlış.
Kaido'nun kılıç kullanıcılarına karşı korkusu abartılıyor.Oda birkaç panelde bunu vurguladı diye abartmamak lazım.Ben Teach korkak değil demiyorum. Kaido daha korkak diyorum. Kaido sırf 20 yıl önce birinden hasar aldı diye nerede kılıç görse altına edecek kıvama gelmiş. O gücüne rağmen bu duruma düşmesi Teach'den daha kötü bence.
Ee ben mangada yazanı söylüyorum. Abartılıp abartılmaması ne fark eder?Karakteri öyle tasarlamış Oda. Ben hayır karakter öyle değil dersem olmaz.Kaido'nun kılıç kullanıcılarına karşı korkusu abartılıyor.Oda birkaç panelde bunu vurguladı diye abartmamak lazım.