Anladım. Çok karizmatik ya bu fanart. Oda feyz alsa keşke biraz.Bir şey yapmicam kaido haterı arkadaşına atarım
Oda'nın en büyük beceriksizliği bu.Ciddi karakter yaratmayı bilmiyor adam.Bİ 4 İmparatora bakıyorum bir de Sağ Kollarına,anlıyorum ki İmparator Kaptanlar tma bir patates ama Sağ Kollar aksine taştaşlıOden'in bu serideki varlığının zarar verdiği karakterlerden biri daha. Oden külotçu japonlara fan servis bir karakter olmasa Kaido bu kadar kalleş ve ağlak bir adam olarak gösterilmeyecekti.
Bir anda en güçlü olmamıştır ki Dayak yemeden dayak atamazsınO ironidir ki,Oda'nın son zamanlarda durmadan En Güçlü diye üzerine bastığı adamın daha önce 18 kere esir edildiği aklına gelir.
Luffy alacak zaten. Ama vs nasıl işlenir bilemiyorum. Bir kesik gelir ama Zoriden.Oda çok gönderme yaptı bu konuya bence ters köşe yapıcak, Luffy ve ya Kidd ikilisinden biri yener Kaidoyu.
luffy bile ana karakter olmasına rağmen kaç kere yakalandı hapse atıldı, idam edilmeye çalışıldı. önce dayak yemeden yendiği adam gibi düşmanı olmadı nerdeyse.Bir anda en güçlü olmamıştır ki Dayak yemeden dayak atamazsın