Atıldı mı emin değilim ama net izlesin Kaido fanları.Moral olsun.
Bazı kısımlar hariç fena sayılmaz dün gördüm.
Bazı kısımlar hariç fena sayılmaz dün gördüm.
Zoan uyanışını Impel Dpwn'da gördük. Orada Zoan uyanışı açan meyve kullanıcıları hızlı iyileşme ve bilinç kaybı dışında pek bir şey elde edememişlerdi.Df Meyve uyanislarini Katakuri ve Doffy ile daha önce gördük. Bu karakterler cansız nesneleri meyve yetenegi ne ise ona çevirip istediği gibi kullanıyordu.
Zoan uyanışında da aynı mantık Kaido için işleyebilir tek bir farkla tabiki .Zoan meyvesi bir canlının meyvesi olduğu için Kaido uyanış ile etrafındaki canlı hayvan veya insanlari ejdere cevirebilir diye düşünüyorum . Bunu görürsek pekte sasirmayacagim
Yaşlı kadınların arkasına saklandığı anda bitti o eleman benim gözümde.Kaido dururken Oden mi?
Hayır.Yaşlı teyze> Kaido diyebilir miyiz?
Hayda Oden çorbadır efendim. Hem de duyduğuma göre lezzetli de bir çorbadır. İstediğiniz kadar bu sıfatı kullanabilirsiniz.Sonra çorba dedik mi niye dedin oluyor. Kendileri kaşınıyorlar işte
Big mom.Şuan teke tekte karşısında favori olabilecek bir canlı var mı?
Yani Kaido'ya %40 oran verip rakibine %60 verebileceğiniz gibi...
Not: Kaido ayyaş olmayacak, 1 hafta öncesinden çiğ etle beslenecek.
Teke tekte alabilecek Garp dahil kimsenin olacağını zannetmiyorum.Garp-Akaniu dışındakileri zaten saymıyorum bile.Rakip olmaya değmeyecek kişiler.Şuan teke tekte karşısında favori olabilecek bir canlı var mı?
Yani Kaido'ya %40 oran verip rakibine %60 verebileceğiniz gibi...
Not: Kaido ayyaş olmayacak, 1 hafta öncesinden çiğ etle beslenecek.