Ölümsüz derisinin altında bir balonluk seziyorum benÇok mu güçlü yoksa balon mu çözemedim Kaido'yu.
Anladım ama korkaklıktan ziyade yenme amacı gütmedi mi? Oden o gucle yenildigi icin oyle demesi de bana normal geliyor :/Tabii ki de Korsan ve korsanlar için bunlar normal. Benim bu kadar gıcık olmamın sebebi Kaido beyimizin tavırları. Yoksa Oden öyle bir gömdü ki anca öyle çıkabilirdi o işin içinden. Ama yine de Korkak
O savaş 6 saat falan sürmemiş miydi?Şu ana kadar gördüğümüz en güçlü karakter çıkacak diye düşünüyorum.Oden ile olan dövüşü uzamadı ve Hybrid formunu görmedik henüz.Kaido o darbeyi yedi ama bu bişey ifade etmiyor.
Hawkins zaten daha sonra anlatıyor Kaido adaya bilerek indi istihbarat aldı Apoo'dan diye.İntihar kafası çoktan bitti adamın bence.Zeref gibi olacak kendisi.Ya da Forever dizisindeki Adam gibiSözde ölmek istiyordu bu daddy issues'a sahip kızı olan kişi... Arc içinde o kadar değişti ki herifin motivasyonu tamamen değişti. Mom adaya gelince yüz ifadesi pek de ölmek isteyen birinin yüz ifadesi değildi. Tamamen kolpa bir herif bu.
Yani ben kendi adıma Kaido’ya yakıştıramadım. İtibar olarak yakıştıramadım ama yoksa adam korsan dediğin gibi. Yani Benim gözümde itibarını zedeledi hatta bir çok kişinin gözünde...Anladım ama korkaklıktan ziyade yenme amacı gütmedi mi? Oden o gucle yenildigi icin oyle demesi de bana normal geliyor :/
Şimdi baktım. Saat yazmıyormuş. Sadece uzun demiş dövüş için.6 saat Oden'in hanesine eksi olarak yazılır.