Krallar koyun gütmez demekki bir çobanmış.Gerçek kralı gördük ismide Gol D RogerVasıfsız koyunları güdüyor diye eleştirilen kral. Plot armor'u paramparça ederek Luffy bebeğimin kafasını kırmışlığı da vardır.
Kinemon, Odene odaklanmış. Onun aldığı darbeye tepki veriyor. Ashura'ya kılıç saplayanı görmüyor. Ben böyle anladım.O sahnede Kinemon kılıcı saplayanı görüyor mu yoksa ikisi ayrı yerde olup kaybeden Kınları mı gösteriyorlar? Eğer aynı yerdeyseler o kılıcı saplayanı Kinemon bildiği için hain olamaz.
Ben bunu niye buraya yazmışım la djfjfjrjrkKinemon, Odene odaklanmış. Onun aldığı darbeye tepki veriyor. Ashura'ya kılıç saplayanı görmüyor. Ben böyle anladım.
Yonkou lar Amirallar gibi muhakkak biri diğerini yenecek ama yenende ciddi hasar alacağı kesin.Bu dediğim ciddi öldürme adına saldırdıklarında geçerli.Akaniu niye öldürmedi o zaman.Çünkü amaçları kim daha iyi onu bulmaktı.Günlerce kapıştılar ve sonucu gördük.Shanks herhangibir yonkou ile kapışır ama yense bile sonucu ağır olur.Bu nedenle herkes kendi bölgesinde takılıyor kimse kimseye karışmıyor.Shanks bunları nasıl kılıçtan geçirmemiş ona şaşıyorum