İnari 30 Ocak 2020 #244 Korsanın dibi olduğunu gördük. Güzel oldu. Ama öleceği günü ben de bekliyorum. Zoro'nun açtığı yara Oden'inkine benzemez
Korsanın dibi olduğunu gördük. Güzel oldu. Ama öleceği günü ben de bekliyorum. Zoro'nun açtığı yara Oden'inkine benzemez
Kenshin 30 Ocak 2020 #245 Kuroro dedi ki: Çöp Genişletmek için tıkla ... Reyiz Odenin de pekmezini akıtmış
İnari 30 Ocak 2020 #246 O sahnede Kinemon kılıcı saplayanı görüyor mu yoksa ikisi ayrı yerde olup kaybeden Kınları mı gösteriyorlar? Eğer aynı yerdeyseler o kılıcı saplayanı Kinemon bildiği için hain olamaz.
O sahnede Kinemon kılıcı saplayanı görüyor mu yoksa ikisi ayrı yerde olup kaybeden Kınları mı gösteriyorlar? Eğer aynı yerdeyseler o kılıcı saplayanı Kinemon bildiği için hain olamaz.
Montana 30 Ocak 2020 #247 Ne varsa eski jenerasyonda var, Luffy şanslı ki böyle dandik rakipleri var.
Alpamis 30 Ocak 2020 #248 Montana dedi ki: Ne varsa eski jenerasyonda var, Luffy şanslı ki böyle dandik rakipleri var. Genişletmek için tıkla ... Sen de yaşlı seviciligi var ha.
Montana dedi ki: Ne varsa eski jenerasyonda var, Luffy şanslı ki böyle dandik rakipleri var. Genişletmek için tıkla ... Sen de yaşlı seviciligi var ha.
Taha Serin 30 Ocak 2020 #249 Artık yenilmez olmadığını da biliyoruz yakında odanın şişirdiği balon patlayacak
kuroashi.no.sanji1993 30 Ocak 2020 #250 Taha Serin dedi ki: Artık yenilmez olmadığını da biliyoruz yakında odanın şişirdiği balon patlayacak Genişletmek için tıkla ... Zaten 7 kere yenilmiş. Nerede deniyor yenilmez olduğu?
Taha Serin dedi ki: Artık yenilmez olmadığını da biliyoruz yakında odanın şişirdiği balon patlayacak Genişletmek için tıkla ... Zaten 7 kere yenilmiş. Nerede deniyor yenilmez olduğu?