Usta yanlışın var.Tek hasarını burada aldı ve Luffy bu sayede dövüşü kazanacak.Hasar almadan yenilen adam.
Usta yanlışın var.Tek hasarını burada aldı ve Luffy bu sayede dövüşü kazanacak.Hasar almadan yenilen adam.
%90 handikap vuruşu.Usta yanlışın var.Tek hasarını burada aldı ve Luffy bu sayede dövüşü kazanacak.
Zoroyla dalga geçme usta sonra Luffy gibi olursun.Usta yanlışın var.Tek hasarını burada aldı ve Luffy bu sayede dövüşü kazanacak.
Luffy iyidir.O zaman dalgaya devam.Zoroyla dalga geçme usta sonra Luffy gibi olursun.
Çok saçma bir şekilde uzattı. Yenilse de gitse modundayız.Kaido bana hiç yenilecekmiş gibi de durmuyor. Doffy'deki o son vuruş hissi yok. Savaş bana kalırsa devam edecek.Bir yandan bitmesini istiyorum ama öte yandan bu yumrukla işin bitmesinin saçma olacağını düşünüyorum. Belki çok sarsıcı bir plot twist ile Kaido kazanır ve Onigashima düşer. İşte o zaman g5 hatası telafi edilebilir.
Edit: Şimdi içime doğdu Kaido bunu kazanacak, ama baya baya tükenecek. İşini bitiren ise ta arcın başında beklediğimiz gibi Mama olacak. Bence bunun için fırsat bekliyordu.