Teach öyle bir şey demiyor. Ne animede ne mangada var öyle bir şey. Bu benim çağım diyor sadece.Ben Teach en güçlü kişi demedim ki : ))
MF'de diyor artık dünyanın en güçlü kişisiyim diye. Bana göre öyle değil ama Oda ona öyle dedirtiyor.
Kaido'nun ünvanı'nın hem Oda tarafından söylendiği hem de Shanks dahil en güçlü olduğu ihtimalinin daha yüksek olduğunu zaten kabul ediyorum. Sadece arkadaş halk söylese fark etmez demiş ben de eder diyorum. Aksi taksi durumda oluşan çelişkileri söyledim.
Normal Şartlarda BM vs Kadio'da bile Kaido'nun kazanması zordan zor olur. Bu kadar yakın seviyelerde beklentilerin ön plana çıkması normal diye düşünüyorum.
Shanks hakkındaki beklentilerim; Shanks ve tayfası eğer direk mezara gönderilmeden tanıtılırsa haki ve Kral Hakisinin öneminin vurgulanacağını ve bir anda gözümüzde zirveye çıkacağını düşünüyor ve Shanks seven biri olarak umuyorum. : ))
Kaido'nun ünvanını halk demiyor işte. Halk sadece teke tek kısmını söylüyor. Kim uydurduysa Kaido'nun ünvanını halk söylemiş diye çok güzel bir algı operasyonu yapmış.