Yanlış yazmışım bir günde olacak o.günde iki yonkou alsa seride bi haftaya doğru dürüst adam bırakmaz
Yanlış yazmışım bir günde olacak o.günde iki yonkou alsa seride bi haftaya doğru dürüst adam bırakmaz
herkes hata yapar önemli olan optimize edebilmek;
Balık reisÖteki kolu da Kaido koparır mevzu deniz canavari vs Kaido şeklinde devam eder
Karadeniz balığı delikanlı olurBalık reis
Birisi güçten düşmedi diye sallar, 10 sene onu tartışırız. Sanji de elinin kullanmıyor falan diye yürür gider. Tek Mihawk'a yarar, en iyi kılıç ustası işi kesinleşir.Öteki kolu da Kaido koparır mevzu deniz canavari vs Kaido şeklinde devam eder
japon mitolojisi ve tarihinde kör ve/veya tek kolu samuraylar önemli bir yer tutar.Oha Shanks ankette öne geçmiş.
Sanji ellerini kullanmıyor değil elleri cebinde dövüşüyorBirisi güçten düşmedi diye sallar, 10 sene onu tartışırız. Sanji de elinin kullanmıyor falan diye yürür gider. Tek Mihawk'a yarar, en iyi kılıç ustası işi kesinleşir.
O güçten düşmedi olayı bulunamadı, ama kim yaydıysa güzel becermiş. Ben bu Shanks kol olayının editör olduğunu da düşünmüyorum. Oda nerde açıklama yapmış. Ben kesmiyordum ama editör kalemi eline aldı çizdi der gibi. Hayır kendi mangasında suçu başkasına atıyor.Sanji ellerini kullanmıyor değil elleri cebinde dövüşüyor
Bir de bu güçten düşmedi muhabbeti hakkaten iyi mit oldu.Gerçi var mi bilmiyorum ama.