Zunisha Jack'e tek attı Kaido alır ama Genç Zunisha> KadiouHayır Kaido sadece deniz canavarlarından güçlü
Ha bi de zoo var gerçi..
Zunisha Jack'e tek attı Kaido alır ama Genç Zunisha> KadiouHayır Kaido sadece deniz canavarlarından güçlü
Ha bi de zoo var gerçi..
Beyazsakal ölü. Mezardaki Beyazsakal'dan güçlüdür Kaido.Genç Beyazsakal>Kaido değil mi? Anket açsak forumda %95-100 arası dolaşır anket. Bu ünvan insanları kapsıyorsa neden Beyazsakal bu ünvanı almamış?
@Densetsu no Samurai @F.M. Dostoyevski
Bana kalırsa da insanları kapsaması gerekir ama insanları kapsamasa daha mantıklı oluyor ünvan.
Teach'e daha var. Belki Kaido düştükten çok sonra "en güçlü adam," unvanıyla çıkar karşımıza. Luffy'nin Kaido'yu 1v1 almasına %1 ihtimal vermediğim için, Kaido düştüğünde Luffy Kaido'yu aşmış olmaz diye düşünüyorum.Yaratılmış olan her şey olarak bakılırsa haklısın. Lakin yonkoular ile arasına bir çizgi çekmiş olan adam korsan kral ve Beyazsakal'dır. Mangakanın Teach varken Kaido'yu bu seviyede göstermesi mantıklı mı sence? Adam bildiğin Luffy'nin seri sonu geleceği seviye. Yani bir bakıma Luffy Kaido'yu yenince korsan kral seviyesini de geçmiş olacak. Halbuki korsan kral olmanın reçetesi amiralleri ve yonkouları geçmek. Kaido yonkou ancak kk seviyesi biri ise bu açıdan da bir sorun var. Yani işin içine girdikçe bir sürü mantıksızlık ortaya çıkıyor
Hayır Kaido sadece deniz canavarlarından güçlü
Ha bi de zoo var gerçi..
Roger'ı unutmamak lazım.Konu kilit Aslında canlı derken Beyazsakal hariç oluyor. Çünkü Beyazsakal ölü
Korsan kral ayarı birinin 3-5 nova ile düşecek olması Luffy'nin Karasakal'ı teke tek yenmesinden daha büyük bir sorun ya da olaymış gibi duruyor. Düşünsene.. Roger şimdiki Luffy, Kid, Apoo, Hawkins ve Law ile yeniliyorTeach'e daha var. Belki Kaido düştükten çok sonra "en güçlü adam," unvanıyla çıkar karşımıza. Luffy'nin Kaido'yu 1v1 almasına %1 ihtimal vermediğim için, Kaido düştüğünde Luffy Kaido'yu aşmış olmaz diye düşünüyorum.
Aynen.
Roger'ı unutmamak lazım.
Roger ya da WB'nin en güçlü hali kadar değildir. Bir de çok yüksek ihtimalle handikap verir. Ayrıca Kaido savaşında Luffy ve novalar şuanki seviyelerinde olmayabilirler. Bakalım.Korsan kral ayarı birinin 3-5 nova ile düşecek olması Luffy'nin Karasakal'ı teke tek yenmesinden daha büyük bir sorun ya da olaymış gibi duruyor. Düşünsene.. Roger şimdiki Luffy, Kid, Apoo, Hawkins ve Law ile yeniliyor
Benimki de inanma evladım 20 yıl öncede kalmadı mı bu konu diye azarladı.Sonra niye Barış bi Oda olmuyorKonuyla hiçbir alakası olmayan anneme sordum bu soruyu, insanları kapsar dedi. Ben daha ne diyeyim.
Bu iyiydi.Gerçekte olan
Forumda olan