ithamları merak ettim.Ne bileyim bana güçlü gibi geliyor. Çok sevdiğimden değil yani. Garp fanı yaftası yemiştim bir ara
Güçlüdür dediğimde niye en güçlü adam ünvanı yok, Roger nasıl KK oldu falan gibi klasik şeyler söylediler. Eskiden pek sevmezdim ama aşırı gömenler sağ olsun biraz sevebildimithamları merak ettim.
Güçlüdür dediğimde niye en güçlü adam ünvanı yok, Roger nasıl KK oldu falan gibi klasik şeyler söylediler. Eskiden pek sevmezdim ama aşırı gömenler sağ olsun biraz sevebildimithamları merak ettim.
Bu bilgide yanlışlık var. Şöyleki Law söyledi mi nerede söyledi bilmiyorum ama Kaido'nun en güçlü yaratık olduğunu dış ses yani mangaka söylüyor. Law'ın söylemesi ve mangakanın söylemesi arasında fark vardır.Law'a göre Kaido "dünya üzerindeki en güçlü yaratıktır
Baya ikilemde kalmışsın rahat alır ne.İkilemde kaldım, Kaido rahat alır.
Ben Garp az oy alırsa diye onu destekleyecektim ama Kaido'ya oy atacaktım. Garp çok oy almış, keyfim kaçtı. Garp ortalama bir amiral işte, Dragon= Fuji desek Garp=Kuzan olur. Kaido parçalar. Yaşlılık Op'de sıkıntı.Baya ikilemde kalmışsın rahat alır ne.
Konuyu bi oku la. Garpın zirve hali ele alınacakBen Garp az oy alırsa diye onu destekleyecektim ama Kaido'ya oy atacaktım. Garp çok oy almış, keyfim kaçtı. Garp ortalama bir amiral işte, Dragon= Fuji desek Garp=Kuzan olur. Kaido parçalar. Yaşlılık Op'de sıkıntı.