Asıl sorun da buydu ya. Karşılarına da çıkmadı ki.Korsan olmayın, denizci olun dedim gibi bir mevzu geçiyor aralarında.
Neden korsan diye de soruyordu heralde.
Adam en baştan uyarmış; karşınıza ben çıkabilirim diye
Asıl sorun da buydu ya. Karşılarına da çıkmadı ki.Korsan olmayın, denizci olun dedim gibi bir mevzu geçiyor aralarında.
Neden korsan diye de soruyordu heralde.
Adam en baştan uyarmış; karşınıza ben çıkabilirim diye
Luffy'i torunum olduğu için bıraktım diyince; Sengoku'dan azarı yemişti. Koby onlara saldırmayacaktık bu utanç verici diyordu sanki. Yalandan 2 gülle fırlattı işte. Kıyamadı torununa.Asıl sorun da buydu ya. Karşılarına da çıkmadı ki.
Neyi görmemiz lazım burada ?
Yaşlı Garp denk giderZirve Garp net alır.
Yaşlı Garp denk gider. Mangakanın isteğine göre iki taraf da kazanabilir.
Luffy o seviyelerin adamı değil zaten mecbur Nikayi dahil ettik ama bu sefer Nika dayaktan tükenip Luffye dönünce Kaido oturup beni yenemezsin pes et demeyecek Kanaboyu yapistiracak Lutfunun beyincik soganinaNika'yı hesaba katıyor musun Reis
Garp Kaidoya doğru gemiden atlayıp vurana kadar Kaido bir boro breath atar Garp kendini yanarak uzay bosluguna firlatilmis bulur haki selaleli enmali Oden dikkatsiz hazırlıksız Kaidoya bir halt yapamadı, Garp uzaktan mi hasar bırakacak, fıkralarla KorsanfanKaido bile öyle bir yumruğu sakinlikle karşılayamaz, ki o yumruk Garp için çok sıradan bir saldırı gibi gözüküyor, kim bilir daha ne numaraları vardır. Metrelerce yükseklikten zemine dokunmadan yıkım yaratan bir haki sahibine Kaido bile olsan bir yere kadar dayanabilirsin.
Garpın yüzünün ekşimesi.Neyi görmemiz lazım burada ?
Dengesiz işte. Bu olaydan birkaç hafta sonra da Ace'in idamında patlamış mısır arayışındaydıLuffy'i torunum olduğu için bıraktım diyince; Sengoku'dan azarı yemişti. Koby onlara saldırmayacaktık bu utanç verici diyordu sanki. Yalandan 2 gülle fırlattı işte. Kıyamadı torununa.