Kaido beni sadece Garp yenebilir demiyor.Garp’ın Joy Boy olmadığını ve halen yaşadığını bildiğimize göre şansı sıfıra oldukça yakın.Bu yorum sayesinde tüm mal varlığımı Garp'a yatırdım ve milyoner oldum.Teşekkürler.
Kaido beni sadece Garp yenebilir demiyor.Garp’ın Joy Boy olmadığını ve halen yaşadığını bildiğimize göre şansı sıfıra oldukça yakın.Bu yorum sayesinde tüm mal varlığımı Garp'a yatırdım ve milyoner oldum.Teşekkürler.
Not'u siliversin yöneticiler. Daha tutarlı olur anket.Şu konunun başlığını Kaido vs Zirve Garp şeklinde atmayarak besili kertenkele lehine yapılan operasyona rağmen anketin sonucu KF adına gururlandırıcı bir tablo olmuş.
Garp'ı hiç taniyamamışsın.yaşlı Wb varken en güçlü unvanı ondaydı , öldükten sonra okadar kişi arasından kaidoya geçti. Cevap belli bana göre.
Zaten bu kadar garp fanı olmasına rağmen kaidonun bu kadar oy olması da gücünü gösteriyor .
Luffy ve plot armoru o savaşta olmasa kaidoyu kolay kolay kimse indiremezdi ,
Garp dediğiniz adam wb içimizden geçer diye extradan rayleigh ile uğraşmayı reddediyor , sengoku ve okadar amirale rağmen. Diğer tarafta kaido gibi bir azman var , savaştan istifade WB e dalmaya gitmek isteyen , okadar denizcinin , amiralin ve Wb tayfasının ona dalacağı belliyken.
Kaido garpı ezer .
Gövde gösterisi yaptırıyor iki bölümdür E.Oda karekterlerlere , paket olmaları yakındır.
Rocks dediğin de kendi oğluDedem zamanında rocksa postayı koymuş. Çocuklarla işi olmaz fazla