Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kaidou vs. Monkey D. Garp (Zirve)

Kim alır?

• Kullanılan toplam oy
    313
Ya dostum sen o nicki bırak kurban olayım neresi objektif senin yazdıklarının? En Garp haterı adam bile Garp'ta h.haki yok hakiden geride kalır vs yazmaz lan. Adam meyvesiz silahsız zirveyi görmüş. Oğlunda ve torununda olan gücün kendisinde olmadığını düşünmek ayrı böyle bir adamın haki konusunda geri kalacağını düşünmek apayrı bir olay. Ters psikoloji falan yapmıyorsan yazdıklarından Garp'a +10 oy çıkar rahat. Koskoca denizci teşkilatında Dof'ta Kata'da olan güç yok aynen. Dua et de amiraller h.hakili saldırılar yapmaya başlamasın şu saatten sonra, amiral lobisi kan görmüş vampir gibi atağa kalkar forumda.
Garp'ta h.haki yok diyen hater çoktu ama yavaş yavaş o söylemlerden vazgeçmeye başladılar. Çünkü bu, Mihawk'ta haki yok demekten daha talihsiz bir iddia.

Garp'ta h.haki yok diyen hater çoktu ama yavaş yavaş o söylemlerden vazgeçmeye başladılar. Çünkü bu, Mihawk'ta haki yok demekten daha talihsiz bir iddia.
Ayaklı wiki kıvamında manga tartışan daha doğrusu tartışmaktan çok karşılıklı bilgi alışverişi yapan insanlar haricinde şunu diyen çok görmedim. En fazla kıllığına demişlerdir.

İkisinin de zirve hali baz alınacak yazılmış kaido’ya cok fazla oy cıkmıs herhalde yaşlı hali mi düşünüldü bilmiyorum .

suanda ama kaido’nun Garp’ı alabiliyor olması lazım.

Garp'ın önünü alamayız şuan bunun farkındayım ama arkadaşlar rica ediyorum eğer olay 2v1 gerçekleşmişse bırakın artık ciddi söylüyorum manyak olursunuz :ehe:

Ya dostum sen o nicki bırak kurban olayım neresi objektif senin yazdıklarının? En Garp haterı adam bile Garp'ta h.haki yok hakiden geride kalır vs yazmaz lan. Adam meyvesiz silahsız zirveyi görmüş. Oğlunda ve torununda olan gücün kendisinde olmadığını düşünmek ayrı böyle bir adamın haki konusunda geri kalacağını düşünmek apayrı bir olay. Ters psikoloji falan yapmıyorsan yazdıklarından Garp'a +10 oy çıkar rahat. Koskoca denizci teşkilatında Dof'ta Kata'da olan güç yok aynen. Dua et de amiraller h.hakili saldırılar yapmaya başlamasın şu saatten sonra, amiral lobisi kan görmüş vampir gibi atağa kalkar forumda.
Ben Garp'ın haki konusunda zirve olduğunu zaten biliyorum, kuşkusuz herkes de bu konuda hem fikir.

Kaido farklı bir seviyede bence, Garp'ta K hakisi vardır yoktur mevsuzu şaibeli olduğundan bilinen bilgileri göz önünde bulunduruyorum. Mevcut durumda Prime Garp Prime Kaido'yu alamaz, kanlı bir savaş olur, efsane bir şey olur ama Bire bir de Kaido alır.

Üstüne bir şey yazmayacağım.

Kaido şu ankette geride inanılmaz :D Daha ne yapsın bu adam.Tamam bir karakteri çok sevebilirsiniz ona kötü bir şey konduramazsınız anlarım.Lütfen elinizi vicdanınıza koyun wano arc ı baştan sona gözden geçirin Kaido'nun savaştığı kişileri aldığı darbeleri falan düşünün ve bunları Garp'ın aldığını düşünün hala Garp diyorsanız birşey demem.Adam kınlarla savaştı,Zoro'nun en güçlü saldırısını yedi,Kid vurdu,Law kesti,Killer kesti herkes her fantazisini bu adam üzerinde uyguladı.Luffy'den sayısız darbe aldı.Yav adam tanrıya karşı savaşıyor gökyüzünden ada büyüklüğünde yumruk yedi :D Bu forumda en çok Garp fanı olduğunu düşünüyorum bu anket bunun kanıtı.Kaido'nun hala birilerinin ardına yazılmasındaki en büyük etken Luffy'e yenilmek üzere olması.Şu performansı Luffy kime karşı sergilese onu yenerdi bu göz ardı ediliyor.Vay arkadaş neymiş bu Garp...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık