Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kaidou vs. Monkey D. Garp (Zirve)

Kim alır?

• Kullanılan toplam oy
    313
Garp, Rogerla birlikte Xebec'i yenerken Kaido'nun gücü ne kadardı bilmiyoruz. Şu anki gücünü de bilmiyoruz.
Şu Haoshoku Haki'yi yumruğa/kılıca vs aktarıp vurma şeyi çıktığında tüm güç dengesi alt-üst oldu.
Çünkü Rayleigh H. Haki'yi açıklarken bu gücün doğuştan varolduğunu, eğitilemez/çalışılarak güçlendirilemez vb. bir güç olduğunu söylüyordu. Yani sadece sende varolan total H. Haki gücünü ortaya çıkarma kabiliyetini arttırıyorsun çalışarak falan. Son saldırılarda da gördük ki, Luffy gibi birinin Hakisinin bile Kaido'ya bir süre dayanabildiğini gördük. Halbuki normal fiziksel + b. haki haliyle tek yemişti.
O yüzden asıl soru sanırım "kimin H. Hakisi daha güçlü?" olmalıydı.

Bu açıdan bakarsak irade konusunda D. soyundakilerde garip bir şey var. Yani bunların %90'ı hep irade ile öne çıkıyor.
Bu yüzden en güçlü H. Hakiye sahip kişilerin D. soyunda olduğu sonucuna varabiliriz sanırım.
Bu yüzden Garp'a 1 puan buradan veriyorum.

H. Haki'nin de yaşlılığa bağlı olarak zayıfladığına dair bir şey görmedik. WB hasta halinde neredeyse hiç H. Haki salmadı, belki salsa oradaki herkes zaten çoktan yamulmuştu.
Eğer yaşlılık H. Hakinin gücünü etkilemiyor, sadece ne kadar salabileceğini etkiliyorsa burada Kaido Garp'ı yakalar. Ama gördüğümüz kadarıyla Garp Luffy'e yaptığı dandik yumruklara bile haki basıyordu.. Yani WB gibi bir güçsüzleşme söz konusu değil gibi. O yüzden Garp'a buradan da 1 puan veriyorum.

Sonuç olarak Garp'ın zirve halinde ezici şekilde Kaido'yu yenebileceğini, fakat yaşlı halinde de zorlanarak Kaido'yu yeneceğini düşünüyorum.

Ek olarak Luffy Kaido'ya vurduğunda Kaido'nun anılarında ona zarar verenlerin silüetlerini gördük, WB, Roger, Xebec, Shanks ve Oden vardı ama Garp yoktu.
Tahminimce Garp ile Kaido hiç savaşmadı. Savaşsaydı şu an farklı bir Yonkou'nun arcını okuyor olurduk.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık