Kaido ittifakı değil, bizzat Kaido baba geliyorduTüm tayfa ile dışarıdan destek almayan denizcilere şans veririm. Ama mf kadrosunu tek başına Kaido ittifakı alamaz bence.
Kaido ittifakı değil, bizzat Kaido baba geliyorduTüm tayfa ile dışarıdan destek almayan denizcilere şans veririm. Ama mf kadrosunu tek başına Kaido ittifakı alamaz bence.
Başka bir şey diyordu diye hatırlıyorum.İşte ağzından da magma atıyor.
Buggy meyve bulduğunda; efsane gerçekmiş falan denmemiş miydi gemide? Roger meyve yemiş olamaz gibi geliyor bana.
Hadi Japonca uzmanı, gerçek çeviriyi söyle bize, orada "bizim tayçonun yediği magu magu meyvesine benziyor" demiş olsunlar.Başka bir şey diyordu diye hatırlıyorum.
Orda meyveye değil de Buggy'nin bulduğu hazine haritasına yönelik söylenmişti galiba o söz. Maalum Buggy'nin hazine haritaları hakkındaki takıntısı ortada. Haritayı bulunca '' Denizler'in dibindeki hazine hakkındaki söylentiler doğruymuş'' tarzında bir şeyler geçmişti galiba.İşte ağzından da magma atıyor.
Buggy meyve bulduğunda; efsane gerçekmiş falan denmemiş miydi gemide? Roger meyve yemiş olamaz gibi geliyor bana.
Tam hatırlamıyorum oraları. Bir tekrar oyi olacak. Teşekkür ettim hocam. @kuroashi.no.sanji1993Orda meyveye değil de Buggy'nin bulduğu hazine haritasına yönelik söylenmişti galiba o söz. Maalum Buggy'nin hazine haritaları hakkındaki takıntısı ortada. Haritayı bulunca '' Denizler'in dibindeki hazine hakkındaki söylentiler doğruymuş'' tarzında bir şeyler geçmişti galiba.
Kılıçla, VayRoger açmıştır o yarayı.
Niye olamaz mı? Adam her türlü aleti kullanıyor. İlla kılıç demedim.Kılıçla, Vay
"Abi bi dakka hareketsiz durursanız bişi deniycem"Ahahahahah. "Rakip savaşamayacaksa 1v1 de Akainu kazanır." E.Oda
Silah ve kılıç vardı elindeNiye olamaz mı? Adam her türlü aleti kullanıyor. İlla kılıç demedim.