Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kaidou vs. Monkey D. Garp (Zirve)

Kim alır?

• Kullanılan toplam oy
    313
Benim örneklerime yorum yapmamışsın ben seninkilere yapayım. Marco WByi görüp ona doğru koşarken onigumo kelepçeyi takıyor Kizaru 2 3 yerden deliyor. Mangakanın plot armoru olmasa Marconun kafasina basarlar mıydı, evet. Bu halde Marco yenilmiş olmazdı paketlenmiş yani yakalanmış olurdu. Marconun senin anladığın tarzda yenilmesi için Kizaruyla 1 vs 1 atması lazım.

Mangaka 7 18 40 muhabbetini ettikten sonra diyor ki tekrar anlatayım bu adam 7 kez yenildi marineye yonkoya tek başına daldı diyor. Bu ifade bana öfkeli orduya yenilen Luffyi çağırıştırıyor yahut MFye tek dalan şikiyi.
Senin orneklerin biraz ekstrem durumlar olduğundan daha makul bir örnek atayım dedim ortaya.Kizaruyu katma orneğe.Onigumo kelepçeyi taktıktan sonra Marcoyu dövüp bayıltsa ve paketlese yenmedi mi diyeceģiz.Gayet yenilmiş sayılır.

Luffyde öfkeli orduya yenildi ve yakalandı.Mangaka Luffynin yenilgi ve yakalanmalarını saysa bire bir mi yazacak buraya yoksa yenilmedi ama yakalandı mı yazacak.Yakalanmak için yenilmek lazım.Mangakanın yenilgi sayısını vurgulaması bu yüzdendir diyorum ben de.Yoksa 17 kişi de yense yenilmiştir,1 kisi de.Mevzu ayrı olarak vurgulamak.

Eğer Garp Roger ve WB dengiyse neden Garp değil de WB dünyanın en güçlü adamı ünvanını alıyor ? Ayrıca dediğinize göre mf Garp mf WB'den güçlü oluyor.Sonuçta Garp sadece yaşlılığın etkilerini yaşarken WB yaşlılık+hastalığın etkilerini yaşadı.Eğer mf Garp>mf WB diyebiliyorsanız sıkıntı yokta bana göre Garp'ın WB'den güçlü olma ihtimali yok.

Adamın kanatları var lan, azıcık çarpıştırıvermiştir .d
Kaido'nun da pelerini var :oleyo:

Düştüğü yer neresi ama orada sert zemin mi ? Sanki bana bataklık gibi geldi yada Zoro'nun bacaya sıkışması gibi.Öldürmeyen oda öldürmemiş burada.
Lafı dolandırmaya gerek yok. 10k metreden düşmek pek özel bir şey değil bu seride. Normal insanlar ne patlamaların ne yıldırımların içinde kalıp sapasağlam çıkıyor. Bunu argüman olarak kullanmanın lüzumu yok.

Ayrıca bataklık değil, bildiğin toprak. Üstünde takılıp sonra çiftçilik falan yapıyorlar.
Hem bataklık bile olsa 10k metreden düşmenin hızıyla betona eşdeğer olur.

Orda kraldan kasın korsan olarak diyor Garp denizci denizcilerin arasında krallık mertebesi mi var :D korsanların zirve noktası Korsanlar Kralı . Bunu başarabilen naçizane tek insan Gol D. Roger fakat Oda saygıdan veya artık neyden ne olursa Beyaz Sakalı da kral vasfı ile gösteriyor . Garp'ı koysa saçma olur mantıklı düşünün :) Garp Roger Beyaz Sakal bunlar aynı devirin adamları araların da bir fark olduğunu sanmıyorum güçleri eşittir bana göre korsanların Zirvesi Roger Beyaz Sakal denizcilerin zirvesi de Garp .
Garpta kral olarak anılmalıydı demiyorum.Garp bu adamların zıttı en has denizci eşiti olsa ikisinin birden kral ünvanıyla anılmasına izin vermezdi.Kısacası mangaka o kapağı çizmezdi.

Senin orneklerin biraz ekstrem durumlar olduğundan daha makul bir örnek atayım dedim ortaya.Kizaruyu katma orneğe.Onigumo kelepçeyi taktıktan sonra Marcoyu dövüp bayıltsa ve paketlese yenmedi mi diyeceģiz.Gayet yenilmiş sayılır.

Luffyde öfkeli orduya yenildi ve yakalandı.Mangaka Luffynin yenilgi ve yakalanmalarını saysa bire bir mi yazacak buraya yoksa yenilmedi ama yakalandı mı yazacak.Yakalanmak için yenilmek lazım.Mangakanın yenilgi sayısını vurgulaması bu yüzdendir diyorum ben de.Yoksa 17 kişi de yense yenilmiştir,1 kisi de.Mevzu ayrı olarak vurgulamak.
Bak öyle değil işte. Her yenilen yakalanabilir ama her yakalanan için yenildi diyemeyiz. Kümeye vuracak olursak yakalananlar kümesi yenilenleri kapsar. Roger da yakalandı mesela, ama yenilmedi gitti teslim oldu.

Yerçekimli ortamla bir tüyün düşüşüyle bir bowling topunun düşüşü bir olmaz. Gedatsu düşünce yerden toz bile çıkmıyor Kaido düşünce ise gemiler batıyor deprem sanıyorlar adada devasa delik oluşuyor. Artı mopun dediği gibi Gedatsunun kanatları da var.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık