Öncelikle şu anda dünyanın en güçlüsünün Kaido olup olmadığını bilemeyiz. Benim şahsi görüşüm , dünyanın en güçlü hakisi Shanks 'ta (şenks diye okumuyorum evet bildiğin şanks diyorlar abi adama) dünyanın en güçlü şeytan meyveleri Teach'te ise dünyanın fiziksel gücü en yüksek insanıda Kaido'dur.
Daha öncede söylemiştim , 500 zoan şeytan meyvesi yemiş adam , logia çıkmaz bence. Oda öyle kurgulamıştır diye düşünüyorum ki lakabıda sağlam bir mistik zoan gibi duruyor aslında.
500 zoan küçümsenmiş , garip. 500 zoan demek muhtemelen 300 Dalton , 100 pell 30 Rob Lucci 15 X Drake 5 tanede Marco ayarı adamı vardır. 5 tane Marco ayarı olmasada Marco ile kafa kafaya dövüşür en az Vista ve Mihawk gibi.
Shanks ve Kaidou olayında , Shanks belkide yalvardı... Yapar niye yapmasın. Kaidou belki borçluydu... Shanks abimizden korktu diyenleri anlarım bi derece ama Shanks onu ezdi öyle geldi diyenler heralde canavar deyince hama böceği gibi düşündüler.
Kaidou , tahminen çok hayvani bir mitolojik yaratığın meyvesini yemiş , 3 tip hakisi olan ve Law , Luffy ve Cavendis 'i ölümüne yaralıyacak bir yaratık.
Bu adamın tayfasını Luffy te başına ezemez uçmayın , 500 tane Dalton yok karşısında. Çer çöp mutlaka var ama Jozu ayarıda vardır , 2. adamıda Ben Beckman ayarıdır. Abi yonkou yu niye bu kadar eziyorsunuz anlayamıyorum.
Doflamingo bu adamdan ölümüne korkuyor. Doflamingo , Aokiji'yi ciddiye bile almıyor. (yener yenemez değil konu , yenemez belki ama korkan bir adam değil kastettiğim o) ki Law ve Luffy su an 2 si saldırmayı planlıyorlar. Teke tekte ne Akainu tanır ne Sengoku nede Garp. (bence güçlüdür dededen.)