Fiziksel gücü, derisinin sertliği dayanıklılığı vs anormal derecede kuvvetli istemsizce haki salan bir canavar bence. Meyvesi olsa denize atlar geberir ölemiyom yaa diye ağlamaz boş boş
Ağlama değilde şov içinde demiş olabilir ölemiyorum diye.Bi kaç kare gözüktü zaten sağlıklı çıkarım yapılmıyor pek.Hobi olarak intihar ediyor adam.Fiziksel gücü, derisinin sertliği dayanıklılığı vs anormal derecede kuvvetli istemsizce haki salan bir canavar bence. Meyvesi olsa denize atlar geberir ölemiyom yaa diye ağlamaz boş boş
O yüzden sevmedim o olayı koskoca yonkou böyle reklam kokan hareketlere gerek yok. Gerçekten ölmek istese bal gibi ölür. Ayrıca bunun düştüğü mesafeden düşüpte yaşayan çöp rahip vardı yanlış hatırlamıyorsam bir yonkou için o kadar da büyük mesele değil. Karaktere sempati duydum bu olay yüzünden ve cidden çok çılgın bir şey o sahnelerin çizilme amacı da buydu benceAğlama değilde şov içinde demiş olabilir ölemiyorum diye.Bi kaç kare gözüktü zaten sağlıklı çıkarım yapılmıyor pek.Hobi olarak intihar ediyor adam.
2 yıl öncesinde Sabody'de Law ve Drake arasında bir diyalog geçmişti. Acaba aralarındaki bu diyalog daha ileri gitti mi ? Eğer gittiyse bu sefer Law köprü görevi görüp Mugiwara tayfası ile Drake arasında bir ilişki kurar mı ? Eğer böyle olursa Law mecburen yine ittifak içinde kalacak ve Kidd üçlüsü gibi bir üçlü de bizimkiler kuracaktır.
Law olaylara dahil olmayacak desek yaşanan bunca şeyden sonra olaylardan ayrı kalabilir mi ?
Öte yandan Law'ın hikayesinin büyük kısmı bitti gibi görünüyor. Drake de babasının durumu olsun, eskiden denizci olup sonra denizcilerden ayrılması olsun, ayrılmasını da geçtim direkt olarak denizcilerin karşısında duran bir oluşum içerisinde yer alması olsun ,ilginç bir hikayeye sahip.
Bana kalırsa Law bir sonraki biraz daha geri planda duracak ve Drake'in hikayesini okuyacağız. Ancak Law kendi yoluna gitse bile Dressrosa'da aldığı yardım sebebiyle daha sonra bizim yardımımıza yetişebilir Wano'da.
En iyi tahmin bu bence.Bence çok güçlü çıkçak