Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Analiz] Kaido'nun Aldığı Tüm Hasarlar

Kaido'nun Seviyesi Sizi Tatmin Etti mi?


  • Kullanılan toplam oy
    171
Burada olay tamamen hakide bitiyor ki luffy fiziksel darbelerden etkilenmiyor wano başında kaido kralın hakisi ile vurduğu için bayıldı. Mf'da haki kavramı tam olarak oturtulmamış orada tek yumrukta marcoyu yamultan saldırıdan yese(haki kavramını tam olarak oturtsaysı) luffy şu an ikinci dirilişi geçirirdi.
iyide dostum marco o yumruğu yedi ama sadece hırpalandı sonra kalktı savaşa devam etti. Wano başı marko ayarında yani sağ kol yenebilecek güçte hatta geleceği gçren sağ kolu yenebilmiş luffy kaidodan bir kanabo yedi gözünü udonda mapusta açtı. Haki kavramı oturmadı o kral hakiliydi bu değildi vs karşılaştırması saçma. Hani logia meyveyi yıllar önce çizmiş adam kral hakiyi daha seri başında göstermiş adam logiaya zarar verecek haki saldırısını da düşünmüştür kral hakili saldırıyıda içten patlamalı saldırıyıda ki bunların çoğunu mf öncesi shanks kral hakiyle wb gemisine zarar verdi, sabondy de santomaru dokunmadan hakili vuruyordu raylieg içten patlatarak kelepçeyi çıkartıyordu vs vs bir çok örnekleri var .
 
Haklısın knk şimdi hakiye dair örnekler daha önceden ufak ufak gösterilmişti. Ben biraz abarttım da sonuç olarak kralın hakisini kaplama olarak kullanılabileceğini biz ilk defa wanoda öğrendik onu da dediğin gibi luffy tekinden sonra haberimiz oldu. Demek istediğim, Oda durmadan hakiye dair yeni dinamikler getiriyor wano başı luffy'sine garp sağlamından bir yumruk atsa luffy yine bayılacaktı şimdi.
 
Big momun aldığı hasarları saysak bir de komedi olurdu heralde.

Bu arada eline sağlık böyle bir konu olmasını bekliyordum.
Aynısını Big Mom içinde yapmayı düşündüm ama şöyle bir göz gezdirince Kaido'nun yanında ne kadar az kaldığını fark ettiğim aldığı hasarların.
 
Güzel konu olmuş eline sağlık. Kaido karakter olarak tatmin edemese de güç olarak hakkının verildiğini düşünüyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık