Hastalığını Squardodan aldığı darbe tetikledi diye düşünüyorum ben.WB'nin asıl sorunu yaşlılık değil hastalıktı. Uzun süreli bir dövüşte hastalığı nükseder diye düşünüyorum.
Hastalığını Squardodan aldığı darbe tetikledi diye düşünüyorum ben.WB'nin asıl sorunu yaşlılık değil hastalıktı. Uzun süreli bir dövüşte hastalığı nükseder diye düşünüyorum.
İlk gösterildiği sahneden beri serumluydu. Squardo delmese bile bir süre sonra hastalığının nüksetme ihtimali vardı. Kaido gördüğümüz üzere hastalıksız görünüyor. Yonko dövüşlerinin Amiral dövüşlerinden uzun süreceğini düşündüğüm için illaki bir yerde patlak verirdi.Hastalığını Squardodan aldığı darbe tetikledi diye düşünüyorum ben.
Kaido en güçlü yaratık. İnsanı kapsıyor mu bilmem ama Nami'nin tepkisine bakarsak kapsamıyor gibi:Zamanında yaratık kavramı insanı kapsıyor mu?Kaido WB öldükten sonra mı ünvanı aldı falan diye tartışılmıştı.
Serumlu bile bu azmanlardan daha güçlü imiş bu adam.Gençliğini ve Roger-Garpın seviyesi buradan bile belli oluyor aslında.İlk gösterildiği sahneden beri serumluydu. Squardo delmese bile bir süre sonra hastalığının nüksetme ihtimali vardı. Kaido gördüğümüz üzere hastalıksız görünüyor. Yonko dövüşlerinin Amiral dövüşlerinden uzun süreceğini düşündüğüm için illaki bir yerde patlak verirdi.
+1Sen tut Garpın ağzından denizlerin kralı dedirt,Sengokuya korsanların zirvesiydi dedirt(Kaido da bir korsanya hani),BM çıksın "Even Wb" desin bizim forumda hala yok Kaido yener desin.Bizde toplum olarak kabullenememe durumu var.Eğriye eğri doğruya doğru diyemiyoruz
Kaido'nun ünvanı insanları kapsamıyor.Dünyada insan dışındaki canlılara antik silahlar denirken, Luffy'nin indirmek için KKG'yi bulmak zorunda kaldığı Grand Line yaratıkları varken, Zou gözükmüşken WB neden dünyanın en güçlü canlısı yerine dünyanın en güçlü adamı ünvanını alıyor da Kaido dünyanın en güçlü canlısı ünvanını alıyor?
Güçlü olmaları sonucu değiştirmez. Sonuçta One Piece evrenini insan dışındaki canlılar yönetmiyor. İnsanlar yönetiyor.İnsan dışındaki canlılar One Piece evreninde çok güçlü.
Kaido'nun ünvanı insanları kapsıyor:Kaido'nun ünvanı insanları kapsamıyor.
Law diyor ki ''Dünyanın en güçlü yaratığı'' Karşılık cevap ; ''Ne ?! İnsan bile değil mi ?!''
Güçlü olmaları sonucu değiştirmez. Sonuçta One Piece evrenini insan dışındaki canlılar yönetmiyor. İnsanlar yönetiyor.