Croco zirve Ray seviyesinde miymiş...? Hayatım da uzun zamandır bu kadar absürt bir şey duymamıştım ksksksks
Rika, şimdi kafana bir sopa gelecek, göreceksin yenilir mi yenilmez mi. Adam çöp denizcilerden kılıç yiyor. Sırf Luffy yenecek diye güçsüzleştirme çabanızdan vazgeçin.MF haliyle en güçlü idi zaten adam. Bunu Big Mom da onayladı "even WB" diyerek. Kafasının bir kısmı yokken bile şuuru kapanmamış adam o kafaya sopa yedi diye yenilmez.
Laugh Tale'in açıklandığı filmde söyleniyor, duy yada duyma...Croco zirve Ray seviyesinde miymiş...? Hayatım da uzun zamandır bu kadar absürt bir şey duymamıştım ksksksks
WBde delik falan yok, filler onlar geçiniz.WB çok dayanıklı adam Akainu gibi birinden 2 tane göğse 1 tanede yüze darbe alıp gene yaşadı az da olsa, Akainu Kaido'nun göğsünde 2 delik 1'de yüzünün yarısını alsa dayanabileceğini düşünmüyorum.
WB Akainuya arkadan saldırıyor, ona rağmen indiremiyor, 1 2 bölüm sonra Akainu WBye selam veren herkesi kovalamaya başlıyor.wb'yi luffy sandınız sanırım akaya 2 atan adam kaidoya neler yapmaz ? İçten patlatır kaidoyu
Nereye eziyor yahu, Kaido geleceği görür, hızlica zikzak çizip ejder formunda WByi ağzına alır ıssırır, WB kan kaybına uğrarken kaido WByi gökyüzüne çikarıp yere tükürür, yüksekten yere kafaüstü düşen WB için el faaatihaMF WB belki kaybeder ama zirve WB ezer geçer Kaido'yu...
Croconun ne zaman yenildiği belli mi, belki 5 10 yıl önce yenildi. Prime WB 30 40 yıl öncesi ediyor cünkü.Adam çıkmış zirve WB karşısına yenilmiş zaten.
Kim çıksa o zaman ki Roger veya WB karşısına aynı duruma düşer. Düşmez diyen ya fanlık yapar ya hikaye anlatır. Bu serinin gerçeği bu...
Yok bana absürt gelme sebebi… Croco’nun aslında serinin zirvesi olmasından… Adamın hakkını yemişler… Croco>Joy boy-Ryuma-Im>Xebec-Roger-Wb… bence sıralama böyle…Laugh Tale'in açıklandığı filmde söyleniyor, duy yada duyma...
Roger'ın Oden'e ne yaptığını unutuyorsun heralde. Geleceği görür olayı bile hikaye kalıyor, karşıda ki kişi senden belli noktalarda çok üstünse geleceği görmek pek işe yaramaz.Nereye eziyor yahu, Kaido geleceği görür, hızlica zikzak çizip ejder formunda WByi ağzına alır ıssırır, WB kan kaybına uğrarken kaido WByi gökyüzüne çikarıp yere tükürür, yüksekten yere kafaüstü düşen WB için el faaatiha
Belli.Croconun ne zaman yenildiği belli mi, belki 5 10 yıl önce yenildi. Prime WB 30 40 yıl öncesi ediyor cünkü.
İşin gırgırını yap sen.Yok bana absürt gelme sebebi… Croco’nun aslında serinin zirvesi olmasından… Adamın hakkını yemişler… Croco>Joy boy-Ryuma-Im>Xebec-Roger-Wb… bence sıralama böyle…
Mf Wb en güçlü kalamam diyordu. Kendisini bile en güçlü görmüyor.MF haliyle en güçlü idi zaten adam. Bunu Big Mom da onayladı "even WB" diyerek. Kafasının bir kısmı yokken bile şuuru kapanmamış adam o kafaya sopa yedi diye yenilmez.
Beyazbıyık'ta delik var, filler olan ikincisi.WBde delik falan yok, filler onlar geçiniz.
WB Akainuya arkadan saldırıyor, ona rağmen indiremiyor, 1 2 bölüm sonra Akainu WBye selam veren herkesi kovalamaya başlıyor.
Nereye eziyor yahu, Kaido geleceği görür, hızlica zikzak çizip ejder formunda WByi ağzına alır ıssırır, WB kan kaybına uğrarken kaido WByi gökyüzüne çikarıp yere tükürür, yüksekten yere kafaüstü düşen WB için el faaatiha
Croconun ne zaman yenildiği belli mi, belki 5 10 yıl önce yenildi. Prime WB 30 40 yıl öncesi ediyor cünkü.