MF WB belki kaybeder ama zirve WB ezer geçer Kaido'yu...
Neko neko nii dedeye sahip çıkalım lütfen!Dedeye sahip çıkmak bu olsa gerek.
Zirve Croc da ezer geçer.MF WB belki kaybeder ama zirve WB ezer geçer Kaido'yu...
Onun kadar dayanır. WB de dayanamadı sonuçta öldü.WB çok dayanıklı adam Akainu gibi birinden 2 tane göğse 1 tanede yüze darbe alıp gene yaşadı az da olsa, Akainu Kaido'nun göğsünde 2 delik 1'de yüzünün yarısını alsa dayanabileceğini düşünmüyorum.
Croc, Wb'den tek yememiştir, karşı durmuştur diye övüyordu. Daha iyi olan Okama kazanır bence. Croco-çan da, Kaido'nun attığı kadar öpücük atabilir .Zirve Croc da ezer geçer.
Kaido öpücük attığında gerçek benliğiyle karşılık verirse olabilir.Zirve Croc da ezer geçer.
Adam çıkmış zirve WB karşısına yenilmiş zaten.Zirve Croc da ezer geçer.
Dayanır. Bu arada Akainu, Kaido'nun yüzünün yarısını alamaz, Kaido'nun o avantajı da var.Onun kadar dayanır. WB'de dayanamadı sonuçta öldü.
Hahaha senle tartışa tartışa ben Dostoyevski oldum @Mike da Tolstoy bin tane hikaye anlatmışız senin sözüne göre.Adam çıkmış zirve WB karşısına yenilmiş zaten.
Kim çıksa o zaman ki Roger veya WB karşısına aynı duruma düşer. Düşmez diyen ya fanlık yapar ya hikaye anlatır. Bu serinin gerçeği bu...
Göğse 1 tane yedi diye hatırlıyorum. Mangada 1 göğse 1 kafaya vurdu. Animede yarım surat yapamadıkları için 2 kere göğse vurdu kafaya ellemedi.WB çok dayanıklı adam Akainu gibi birinden 2 tane göğse 1 tanede yüze darbe alıp gene yaşadı az da olsa, Akainu Kaido'nun göğsünde 2 delik 1'de yüzünün yarısını alsa dayanabileceğini düşünmüyorum.