Düşmezdi ama Kaido'dan daha fazla hasar alırdı.Yüzünü yarısı olmadan devam edebilen bir hayvan Kınlara bir yonko yardımıyla 5 çaylağa.. veya Kaidonun kızına düşmezdi
Düşmezdi ama Kaido'dan daha fazla hasar alırdı.Yüzünü yarısı olmadan devam edebilen bir hayvan Kınlara bir yonko yardımıyla 5 çaylağa.. veya Kaidonun kızına düşmezdi
E ona ilk yorumdan beri okeyim zatenDüşmezdi ama Kaido'dan daha fazla hasar alırdı.
Olabilir ama kaido da marineford olsaymis canli olarak cikamazmis . Oncelikle Kendi bolgesinde caylak korsanlarin toplama ittifakini yenmesi lazim amiraller+ savas lordlari kaidoya 3 5 gomlek buyuk gelir.Ya arkadaşlar siz ciddi misiniz ? Marineford wb bu arcta Kaido’nun yerinde olsaydı 2 kere kalp krizinden 2 kere de dayaktan ölmüştü şimdiye kadar.
O yüzden 200tane yemişti.. Kaido sanki herkeste hasar almıyormuş gibi irili, ufaklı..Wb de savunma falan yok.En kıytırık mermilerle bile süzgeçe döndürdüler adamı.
Bu arca kadar zirve karakterler dışında kimseden hasar almıyordu. Kafasında giyotinler parçalanıyordu, ölümsüz tanıtılıyordu. İneceği arc gelince shounen klasiği olarak kınlar bile hasar verdi.O yüzden 200tane yemişti.. Kaido sanki herkeste hasar almıyormuş gibi irili, ufaklı..
Ya bu shounen'lerde mi böyle yoksa Oda mı kabiliyetsiz bilmiyorum. Adama zerre güvenim yok. Ryokugyu obez çıkacak diye korkar mı bir insan ya ?Bu arca kadar zirve karakterler dışında kimseden hasar almıyordu. Kafasında giyotinler parçalanıyordu, ölümsüz tanıtılıyordu. İneceği arc gelince shounen klasiği olarak kınlar bile hasar verdi.
Amiraller vs savaş lorlardından luffye karşı bu kadar üstünlük kuracak kimse yok. Amiraller güçlü mü evet güçlü, savaş lordlarından bazıları güçlü mü evet güçlü ama hiç biri 9kın,5 nova, yamato,luffy e karşı ada taşırken(gücünün bir kısmını kullanmazken) bu kadar üstünlük kuramaz. Güncel Kaido bildiğin yargı dağıtıyor wanoda yonko ne demek diye. Mom bölümlerini okuduktan sonra ben bile böyle beklemiyordum kaidoyu ama adam hala zımba gibi ayakta luffy son saldırım derkenOlabilir ama kaido da marineford olsaymis canli olarak cikamazmis . Oncelikle Kendi bolgesinde caylak korsanlarin toplama ittifakini yenmesi lazim amiraller+ savas lordlari kaidoya 3 5 gomlek buyuk gelir.