Nacizane yorumum yavBu açıklama kime ait ki bu kadar net bir şekilde kabul edilebilsin?
Nacizane yorumum yavBu açıklama kime ait ki bu kadar net bir şekilde kabul edilebilsin?
Lan genç wb değil olm genç değil la yaşlı, bunak hali, mf hali,Wb bire birde her türlü havada karada yener...
Roger vs Oden sahnesinde Roger ile Oden arasındaki fark açık
Roger vs Wb sahnesinde WB ile Oden arasındaki fark açık
Oden vs Kaidou içinde Kaidou kendi ağzından oden yenebilirdi diyor.
Formule ettim aşağıda
R>O ve Wb=R ise bu demektir ki Wb> O
Eğer O=K veya O>K ise WB>K (havada karada uzayda)
Wb'nin nasıl 161 oy aldığı belli oldu. Çoğu kişi konuyu okumuyor veya anlamak istemiyor sanırım. Prime hali sorulmuyor dediğim halde Prime halini kıyaslıyorsun .Wb bire birde her türlü havada karada yener...
Formule ettim aşağıda
Oden öldükten beri 20 yıl geçmiş yirmi yıl bu herif hiç mi 20 yılda güçlenmedi boş mantık kurmayın .Wb bire birde her türlü havada karada yener...
Formule ettim aşağıda
Süpernova KaidoOden öldükten beri 20 yıl geçmiş yirmi yıl bu herif hiç mi 20 yılda güçlenmedi boş mantık kurmayın .
Bunların mantığıyla gidersek 2 yıl önce arlongu yenen luffy nasıl kk oldu? mantığa bakarmısınız Luffy 3 yılda güçleniyor kadio 20 yılda yerinde sayıyıor hiç dövüşmüyor.Süpernova Kaido
Gelişmiş Kralların hakisini belki o arada öğrendi ?Süpernova Kaido
Bunların mantığıyla gidersek 2 yıl önce arlongu yenen luffy nasıl kk oldu? mantığa bakarmısınız Luffy 3 yılda güçleniyor kadio 20 yılda yerinde sayıyıor hiç dövüşmüyor.
Hala Odeni nimetten sayıyor daha ötesi var mı varsayım üzerinden bir seviye mi biçicez. Güçlenmiştir ama bunun çok über seviyede olduğunu gösteren bir anlatım veya başka bir şey yokGelişmiş Kralların hakisini belki o arada öğrendi ?