Burayı diyom ben.Reis cidden uyduruyorsun, WB haki salmaya çalıştığında kan kusup yedi zaten darbeyi, Ben buna izin mi vereceğim dedi Ace'nin idamı için sonra da kriz geçirdi zaten. Kendi kendine sen de başlamışsın op kurmaya ya xD
Burayı diyom ben.Reis cidden uyduruyorsun, WB haki salmaya çalıştığında kan kusup yedi zaten darbeyi, Ben buna izin mi vereceğim dedi Ace'nin idamı için sonra da kriz geçirdi zaten. Kendi kendine sen de başlamışsın op kurmaya ya xD
Oğlum bu nasıl kıstas be. Shanksla kılıç tokuşturduğunda kalbi mi tekliyordu? Marineford'dan birkaç ay önce hakisiyle uykusunda Ace döven adam, Marineford'da Squardo'dan darbe yedi. O durumdaki adamın Shanks'le kılıç tokuşturduğundaki hali bir mi ki Shanksle'yken kullanabiliyordu o zaman Marineford'da kullanabilirdi ama yarasından kullanamadı diyon.La git sahneye bak, elinden tutan mı var. Adam kral haki salacak o sıra Akainu'dan aldığı yarayı tutuyor. Yani yaşlı WB kral haki kullanamıyor diye bir olay yok, Shanks sahnesinde gördük. Fan atışması yapmalık bir mevzu değil.
-O komutanlar (hele savaş sonunda, çoğu yaralıyken) sapasağlam dokuz kından güçlü değildir demek istemiştim.-Yoo attı. Hatta cruil mı ne yanıyordu en son. Ayrıca Marco ve vista ile attığı vs nin paneli de var.
-Sonuç olarak kaido onlarla 1 vs 5 atmadı. Bm da dahil oldu. Kid ve law da onları ayırmalıyız diye çok kez söyledu.
-dof da hancock da olan hakinin denizcilerin en güçlü adamında çıkmayacağını mı düşünüyorsun?
-son kral haki p.up illa luffy öne geçmiş olabilir ama aralarında çok fark yoktur. Ki bahsettiğim vista + marco
Bunun öncesinde kullanmaya çalışırken zaten kriz geçirdi diyorum ben de sana. Sanki olayı bilmiyormuş gibi niye yazıyorsunBurayı diyom ben.
Ya oğlum boş gündem yaratıyorsunuz. Ben sadece sahneye bakıp yorumladım. Kalbi tekleme olayı başka kral haki kullanamama başka. Shanks olayı çok önce değil. Direkt hastalık etmen değil aldığı yaralar da vardı yani.Oğlum bu nasıl kıstas be. Shanksla kılıç tokuşturduğunda kalbi mi tekliyordu? Marineford'dan birkaç ay önce hakisiyle uykusunda Ace döven adam, Marineford'da Squardo'dan darbe yedi. O durumdaki adamın Shanks'le kılıç tokuşturduğundaki hali bir mi ki Shanksle'yken kullanabiliyordu o zamab Marineford'da kullanabilirdi ama yarasından kullanamadı diyon.
Aradım kaç dakikadır bulamadım neyse ya salla nasıl istiyorsan öyle olsun@RedTeroR tamam o sahneyi at o zaman ben hatırlamıyorum.
Ya oğlum boş gündem yaratıyorsunuz. Ben sadece sahneye bakıp yorumladım. Kalbi tekleme olayı başka kral haki kullanamama başka. Shanks olayı çok önce değil. Direkt hastalık etmen değil aldığı yaralar da vardı yani.
Kim sallıyormuş belli oldu bence.Aradım kaç dakikadır bulamadım neyse ya salla nasıl istiyorsan öyle olsun