Olabilir hocam ne den olmasın,oda bir kulp bulur sen merak etmeNasil yani, Kaido ile BM Vegeta gezegeninden dünyayı istila için mi gelmişler?
Olabilir hocam ne den olmasın,oda bir kulp bulur sen merak etmeNasil yani, Kaido ile BM Vegeta gezegeninden dünyayı istila için mi gelmişler?
Bu nedir yav Animede daha küçük çizmişler.Tabii orası öyle.Hele bizim tayfayla kıyaslayınca insan demeye bin şahit ister.:/
Anime de kişiler durduğu yere göre boy küçülüp büyüme var,ilgimi çeker hocam öyle şeyler direk,adamın yanına gidiyor büyük başka bir yerde küçük,animatörler tam yapamıyor bu boy olayını.Bu nedir yav Animede daha küçük çizmişler.
Mangada da böyle.Wbnin ilk gösterildiği sahneye bak mesela.Adamı resmen pagan tanrıları gibi çizmişAnime de kişiler durduğu yere göre boy küçülüp büyüme var,ilgimi çeker hocam öyle şeyler direk,adamın yanına gidiyor büyük başka bir yerde küçük,animatörler tam yapamıyor bu boy olayını.
Attığım resim zaten manga Animede daha küçüktü dedim.Mangada da böyle.Wbnin ilk gösterildiği sahneye bak mesela.Adamı resmen pagan tanrıları gibi çizmiş
Valla wb isterse 1 mt olsun umrum da değil ,oda bana sadece kaidounu yüzünün yıllarda nasıl böyle değişti onu açıklasın başka bir şey istemiyorum.İlk zamanlarda gösterilmesiyle alakası yok.Mangada da böyle.Wbnin ilk gösterildiği sahneye bak mesela.Adamı resmen pagan tanrıları gibi çizmiş
Bahsettiğim sahnede daha bi azametli duruyordu.Zaten ilk yorumum bu adam en.güçlü değilse kapatalım dükkanıydiAttığım resim zaten manga Animede daha küçüktü dedim.
Şu mu?Bahsettiğim sahnede daha bi azametli duruyordu.Zaten ilk yorumum bu adam en.güçlü değilse kapatalım dükkanıydi
@matadorrogue
Pek kafa yormamıştır.
Aynen buydu.İlk olarak animede seyretmiştim zatenŞu mu?
Animede bu sefer daha büyük gözüküyor. Adamı şekilden şekile soktular yav Rockstar dizine kadar geliyor