Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kaido vs. Edward Newgate

Kaido Vs WB

• Kullanılan toplam oy
    385
Bakalım artık. Bunun dışında adam güçlü hatta çok güçlü fakat ölümsüz diyebileceğimiz kadar güçlü olduğunu sanmıyorum ben. Nedenlerine geleceksek yenilmiş ve esir alınmış. Şimdi bu durumda cevabın muhtemelen çaylakken yenilmiştir, özelliği yokken yenilmiştir tarzı olacaktır.

Fakat bunun da kontrası var sanırım. Diyor ki şişlemeye kalktılar mızraklar kırıldı. Buradan şu anlamı çıkarabilir bence, yakalanmış adam bir şekilde öldürmeye çalışmışlar ve başaramamışlar. Buradan şu sonuca varabilirim ben yakalandığında bile o ölememe durumu varmış yani. Biraz zorlama ama mantıksız değil benim açımdan.

Bunun dışında bu adamın smile ürettirdiğini biliyoruz. Hatırlarsan Zou'daki baskın sırasında gifterslardan birinin kolu bir hayvana dönüşüyordu. Kaido'da da buna benzer bir şey olabilir. Malum dövmesi falan düşündürüyor insana. Kısacası adamın gücü, kudreti var ama yenilmez, mutlak güç değil.
Ben Kaido'dan yapay olmayan bir meyve bekliyorum nedense. Ki onların boynuzu ve Kaido'nunki farklı. Mutlak güç olmayabilir ama diğerlerinden bir adım öndedir diye düşünüyorum.

Kaidou'nun unvanı üzerine yapılan tartışmalar inanılmaz.

Bence bu karşılaşmada kimin kimden daha güçlü olduğu birşey ifade etmez, adamlar Yonkou.

Son düzenleme:
Işinize gelen kısmı almayın. Kaido tanıtılırken "insanlar tarafından söyle söylenir, böyle söylenir" deniliyor, Evet. Bu kısım ayrı... Ve bu, bir kesimin işine gelen hatta "ünvan konusunda net bir şey yok" çıkarımını öne sürmelerine neden olan kısım.

Fakat bu kısım daha çok Kaido'nun gücünün insanlar tarafından efsane olarak anılmasına ve bilinmesine yönelik... Işin resmi olan ve tartışmaya yer vermeyecek, ünvanın sorgulanmayacak kısmı ise mangaka tarafından net bir şekilde okuyucuya verilmiş.

Yaşayan tüm canlılar arasındaki en güçlü varlık :cool:

Burada net bir yargı var tartışmaya açık bir yargı değil. Ve buna göre Kaido şu anki yonkouların hepsinden bir adım önde. Biz burada Wb'yi bir yonkou ile değil yonkouların bir adım önünde duran varlıkla kıyaslıyoruz. Önce onun bir farkında olalım. Sonra da Wb'nin sağlık durumunu göz önüne alalım. Sonuç kendiliğinden ortaya çıkıyor zaten ;):sapkali:

Yenilgi meselesi önemli olmalı ki, o kadar güçlü bir tanıtım yapılırken yanına ne kadar yenildiğini not düşmüşler. Manga'da pek çok kişi tanıtıldı ama böyle yenilgi olayına hiç girilmemişti.

Kaido'nun gücü daha ortada yok, neler yaptığını yada yapabileceğini görmedik buna rağmen yani hakkında pek bişey bilmememize rağmen Kaido demen duygusallığını gösteriyor :gamyon:
Wb'nin bu zamana kadar yenilmediğini nereden biliyorsun? Meyvesiz ve çaylak dönemi hiç olmadı mı? Peki ya Roger'a karşı dövüşleri? Bana sorarsan Wb'de, gelecekte KK olacak Luffy'de bu zamana kadar pek çok yenilgi ile karşılaştı. Yani kimin kaç kere yenildiği pek önemli değil. Gerçi Kaidou gibi bir Başgan, pek çok kişiyle savaşmıştır şimdiye kadar, çaylak dönemini de sayarsak, o kadar yenilgi az bile...

Ünvan mevzularını ortaya atacaksak WB yine daha ön planda oluyor, çünkü sadece "en güçlü adam/insan" ünvanı değil direkt olarak "en güçlü korsan" ünvanıda var,

http://mangatraders.biz/read-online/One-Piece-chapter-233-page-13.html

Kaido'da korsan olduğuna göre "WB > Kaido" demek daha mantıklı oluyor.

Tabi bu durumda ünvanlar arasında da bir çatışma olmuyor değil. Kaido'da "en güçlü canlı" olduğuna göre "Kaido > WB" de denebilir. Tabi ben WB'yi savunan biri olsam o ünvanın WB öldükten sonra verildiğini iddia ederdim sanırım. Ama o da çok mantıklı olmuyor zira Kaido hakkında anlatılan şeyler epeydir dillerde dolanan durumlarmış havası ile anlatılıyor, sırf 2 yılda böyle efsane tarzında yayılmış olması da çok mantıklı gelmiyor o yüzden,

Açıkçası ben E.Oda'nın bu durumları özellikle böyle belirsiz bıraktığını düşünüyorum, böylece hem serideki belirsizlik ortamı merakı ve dolayısı ile ilgiyi daha yüksek tutuyor hemde bizde Luff'nin dışındaki olayları tamamen dışarıdan tanrısal bir bakış açısıyla değil de sanki o dünyada yaşayan sıradan bir vadandaş gibi bilebiliyoruz ancak ve buda kendimizi daha çok dünyanın içinde hissetmemize katkı sağlıyor..

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık