Koskoca korsanlar kralı esenyurt değnekçileri gibi değnekle mi gezecekti..Olay buysa Rogerı değil Garp'ı övelim. Roger'ın Sihirli Kılıç Enma'dan daha üst klas kılıcı vardı
Koskoca korsanlar kralı esenyurt değnekçileri gibi değnekle mi gezecekti..Olay buysa Rogerı değil Garp'ı övelim. Roger'ın Sihirli Kılıç Enma'dan daha üst klas kılıcı vardı
Düz kılıç la, bir vivre cardda bilgi geçmiş cahilin teki şok atıyor diye. Resim koymuş Oden'e attığı saldırıyı yana da. Hakiyi şok sanmış sallamış bir bilgi kirliliği halk da inanıyor.Koskoca korsanlar kralı esenyurt değnekçileri gibi değnekle mi gezecekti..
12lik kılıç aga. 12 tanesinin içinde yükseltebilir ama zaten 12lik olarak yapılmış yani en başta Enma'dan üstte.Kılıcı kendi efsane yapmadığını ne biliyorsun? Kaido öldükten sonra onun silahı da efsane olacak.
Seride kılıcımı kararttım hop seviye yükseldi diye bir muhabbet yok. Tamamen döven kişiyle alakalı bir durumKılıcı kendi efsane yapmadığını ne biliyorsun? Kaido öldükten sonra onun silahı da efsane olacak.
Aynı magma Kaido'da da var. Hız, haki vs her anlamda yaşlı Wb'den üstün. Shanks'ı da alamaz bu arada.Mf Wb'nin tek kollu şenks dışında hiçbir İmparatora karşı şansı yok zaten. Favori olmaz hiçbir dövüşte. Da Akainu yaptı diye Kaido yapar çok doğru bir sağlama değil Magma ters yetenek...
11'lik vardık o zamana kadar, Roger kullanınca demişlerdir bu 12 olsun.12lik kılıç aga. 12 tanesinin içinde yükseltebilir ama zaten 12lik olarak yapılmış yani en başta Enma'dan üstte.
@II. Invictus Tikveşi kaybettik reis sallamasyon manga yorumculuğuna başlamış.
Yüzümüz gülmedi.
Montana'da zorlama yorumculuğa başlamış Invi.. yardımcı olalım :/Düz kılıç la, bir vivre cardda bilgi geçmiş cahilin teki şok atıyor diye. Resim koymuş Oden'e attığı saldırıyı yana da. Hakiyi şok sanmış sallamış bir bilgi kirliliği halk da inanıyor.
Magma'nın aynı magma olduğunu kim söylemiş ? Shanks'da alırda en azından şansı olur anlamında yazdım. Prime Wb hepsini çatur çıtır yer ama..Aynı magma Kaido'da da var. Hız, haki vs her anlamda yaşlı Wb'den üstün. Shanks'ı da alamaz bu arada.
Zorlama yorumculuk değil ben mangaya bakarım vivre card falan fistan zırt pırt patlayan manga bilimcilerinin işi.Montana'da zorlama yorumculuğa başlamış Invi.. yardımcı olalım :/
Magma'nın aynı magma olduğunu kim söylemiş ? Shanks'da alırda en azından şansı olur anlamında yazdım. Prime Wb hepsini çatur çıtır yer ama..
Sonradan ekleme yok reis neyse o11'lik vardık o zamana kadar, Roger kullanınca demişlerdir bu 12 olsun.
Marco'nun ödülü de yok o zaman sana göre o da manga dışı bilgiyle verildi, manga dışındaki bilgileri almıyorsun ya..Zorlama yorumculuk değil ben mangaya bakarım vivre card falan fistan zırt pırt patlayan manga bilimcilerinin işi.